Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció kimaradás fogamzásgátló abbahagyása után?
Figyelt kérdés
Symicia fogamzásgátó tablettát szedtem az elmúlt négy évben. Semmi gondom nem volt vele, de külföldre költöztem, ahol ez a fajta gyógyszer nem kapható. Október közepe táján volt az utolsó szem, ezt követően rendben jelentkezett a megvonásos vérzésem. November 4-én mentem nógyógyászhoz új fajta gyógyszert íratni, így addig nem szedtem semmit. Óvszerrel védekeztünk minden alkalommal. A doki megvizsgált, kaptam új gyógyszertz, amit a menstruáció első napjától kell majd szednem. Én szedném, de menstruáció sehol. Négy napja késik. Esélytelen a terhesség, de tesztet csináltam, egyértelmű negatív. Hasszurkálás, derékfájdalom van. Gondolom a hormonháztartásom borult fel teljesen. Mit tudok ezzel kezdeni? Menjek vissza az orvoshoz? Vagy helyrejön magától?2019. nov. 18. 02:23
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben kihagynek legalább fel evet. Nem túl egészséges ennyi évig gyógyszert szedni
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom. De estem mar teherbe nem megfelelo vedekezes miatt. Magzatelhalas es muvi befejezes lett a vege amit nehezen viseltem. Ezert ragaszkodom a tablettahoz.
2019. nov. 18. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!