Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sürgős! Plz Csak késik vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős! Plz Csak késik vagy baj van?

Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltunk a barátnőmmel. Vagyis csak petting volt, de nem került oda a cuccos. Max az előváladék kerülhetett oda. Ezért még nem is aggódnék, de ma kellett volna megjönnie, de úgy látszik késik. Vagy nem??? Mennyi rá az esély hogy baj van?
2010. júl. 17. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, vagy vegyél 72 órás tablettát, vagy várj. Nekem barátnőmnek 1 hónapot késett. Sőt eddig minden exemnek késett legalább 1 hetet, és én le is feküdtem velük.
2010. júl. 17. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha már a menstruációs ciklusban volt a csaj,szal ma kéne megjönnie,akkor már nem lehet probléma,mivel ha túlérik a petesejt akkor már nem lehet megtermékenyíteni.nincs gáz.

Ha gáz is lenne szal 1 hétig nem jönne meg,akkor orvos,kap gyógyszert azt kész.

2010. júl. 17. 20:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Fhúúú... Köszi szépen a gyors válaszokat! És hogy ilyen normálisak vagytok!!!
2010. júl. 17. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Még nincs vége a napnak,még megjöhet.Ha pár napot késik még az is normális.Sok mindentől lehet,még az időjárástól is.

Ha tegnap voltatok együtt,akkor ma még egyáltalán nem beszélhetünk terhességről,lehet,hogy meg sem termékenyítette (még) a petesejtet a spermád,a beágyazódásra pedig pláne várni kell.Két hét múlva lehet biztosat mondani még akkor is,ha esetleg most megjönne neki!

2010. júl. 17. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:

"Ha gáz is lenne szal 1 hétig nem jönne meg,akkor orvos,kap gyógyszert azt kész"

Kap gyógyszert? A 72 órásra gondolsz? Azt egy hét múlva már biztosan nem kap,mert addigra már mindegy!

2010. júl. 17. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Mint előbb írtam,ha a ciklus vége felé jár a dolog,akkor nem lehet probléma mivel a túlérett petesejtet már nem lehet megtermékenyíteni.És ugyanígy a menstruáció után 4-5 nappal később se mivel még nincs érett petesejt.
2010. júl. 17. 20:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, 3 nap a beágyazódás, szóval még biztosan nem amiatt késik. Ezért is van a 72 órás tabletta, ha jól tudom.
2010. júl. 17. 20:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha el tudnám mondani milyen hálás vagyok nektek!!! Köszönöm szépen!
2010. júl. 17. 20:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Mivel egy nőnek egy ciklus alatt nem csak egy petesejtje lehet,így SOHA nem lehet kijelenteni teljesen biztosan,hogy épp akkor és azokban a napokban,nincs-e megtermékenyítésre váró petesejt.Tippelni és reménykedni lehet,de védekezni Kell!
2010. júl. 17. 20:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez így van... Tudom jól, és nem gondoltam hogy lehet egy ilyen is. Mostanáig...
2010. júl. 17. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!