Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi kombinációja pharmatexel? Tapasztalatok? Tabletta, krem, vagy kup?
Nyugodtan kombinálhatod Pharmatex-el, vagy más hüvelyzselével, krémmel (előtte olvasd el a tájékoztatójukat, hogy ne legyen olajos, de a 99%-uk vízbázisú, azt használj óvszer mellett).
Ha tovább akarod növelni a biztonságot, akkor kérd meg a partnered, hogy csúcstámadás előtt vegye ki egy pillanatra és nézze meg, hogy megvan-e a kis zsákocska a végén avagy kézzel/szájjal (azaz orálisan) fejezitek be/nem az óvszerbe, hanem locsolkodva élvez el a partnered.
Nézz utána a hormon mentes fogamzásgátlóknak.
Pesszárium vagy hüvely sapka.
De a gumi is elég biztonságos ha megfelelően használjátok és jó minőséget vesztek.
Fogalmzásgátlót még nem szeretnék szedni, majd ha idősebb leszek.
A méhszájsapkánál pedig a kivételtől tartok, illetve a spirált úgy tudom, hogy csak felnőtteknek helyezik fel.
Így gondoltam, hogy ez a kettő egyban biztosabb védelmet nyújt.:)
Én úgy tudom spirál 16 éves kortól felhelyezhető. (De lehet tévedek.)
Nőgyógyász helyezi fel, kb 5-10perc az egész. Ha még nem szültél akkor a 3 éves spirált fogod kapni. :)
Ne ijedj meg, a 3 év azt jelenti akkor kell cserélni, de ha 1-2 év múlva babát szeretnél bármikor eltávolítható, akár akkor is ha nem szeretnéd tovább ezt a fajta fogamzásgátlást használszni. Spirál mellett a terhesség esélye talán a legalacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!