Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát-e már a gyógyszer?
Figyelt kérdés
Szeptember vége óta szedem a fogamzásgátlót, Dienille nevű, a menstruációm első napján kellett elkezdenem szedni. Azóta már egyszer megjött 24 napra, és most ugye egy hét szünet amíg megjön, majd kezdem a második levelet. A két menstruáció között viszont a gyógyszertől végig barna folyásom volt, olyasmi mint a menstruáció vége felé, tehát nagyobb mennyiség illetve volt fájt a hasam kb 2 héten keresztül. Szerintetek ezek alapján már hatott a gyógyszer? A tájékoztatóra hogy az első szem már védelmet nyújt, de én ezt kötve hiszem. Az orvos nem mondott semmit hogy mennyi időnek kell eltelnie csak hogy lehet ilyen közti vérzésem. Szerintetek már védelmet nyújt a gyógyszer? Mi a tapasztalatotok? Köszi a válaszokat.2019. okt. 22. 21:45
1/4 anonim válasza:
Biztos hogy hat, ha rendesen szedted. Az első három hónapban előfordulhatnak mellékhatások.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, fel fogom keresni az orvost. A kevesebb mértékű alkoholfogyasztás milyen hatással án rá? Egyetemista vagyok és időnként járok bulizni.
2019. okt. 22. 21:57
4/4 A kérdező kommentje:
Ezeket már olvastam de azért köszönöm. Főként tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2019. okt. 23. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!