Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek az normális, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogy első fogamzásgátlót így kaptam meg? Nem merem így beszedni.

Figyelt kérdés
Elég nagy tahó nőgyógyászt sikerült kifognom, evett meg olvasott közben, míg ott voltam, meg sem vizsgált. Csak kérdezte, hogy már voltam e(egyszer már voltam) és ennyi. Aztán kérdeztem a fogamzásgátlót, és csak annyit mondott hogy milyen gyógyszert szeretnék? Mondom nem tudom, ez az első, ezért jöttem ide. Mondtam neki, hogy szedek pszichiátriai gyógyszert is, azt mondta az nem számít, azt mondott egy random gyógyszert, hogy legyen az, mert azzal nem szokott probléma lenni. És közben olvasta az újságját,mintha ott sem lennék. És ennyi, semmi tájékoztatás, semmi. Na én ezek után nem merem elkezdeni szedni a gyógyszert, mert azt olvastam, hogy előtte szokott lenni, kenet vétel meg vérvétel is, illetve azt is olvastam, hogy egyes antidepresszánsok gátolhatják a fogamzásgátló hatását. Szerintetek jól döntök, hogy nem kezdem el szedni? Vagy csak internet okozta paranoia miatt vannak bennek ezek a fennakadások? Azért jól esett, hogy két perc alatt elintézett, miután másfél hónapot vártam az időpont miatt, azt közben meg elé csak úgy tolakodtak az olyanok, akiknek nem is volt időpontja, pedig még a tajkártyámat is beadtam, meg le is regisztráltam, azt mikor bementem annyit mondtak, azt hittük itt sem vagy(wtf?). Meg nemibetegséggel mentem oda, azt se vizsgálta meg, csak felírt egy canesten combit, nem kérdezte, hogy a páromnak lett e valami baja tőle, semmit.

2019. okt. 18. 12:05
1 2
 11/11 Liz* ***** válasza:
100%
Nem kell elénézést kérned! Nagyon is jó dolog, ha az orvost kérdezed, mint hogy a neten nem hiteles oldalakon kutakodsz, de mivel nem sikerült sajnos választ kapnod ezért menj másik orvoshoz, aki majd rendesen tájékoztat, megvizsgál és főleg elmondja a gyógyszer ellenjavallatait és mellékhatásait, mert sajnos vannak, amit "véletlenül" sosem közölnek előre. Szerintem jól tetted, hogy így nem kezdted el szedni!
2019. okt. 18. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!