Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek a pasikon a gumit, ha igen milyet?
sztem meg borzalmas gumiban, de olyan elvetemültről is hallottam már, aki a barátját csak gumiban volt hajlandó lexopni :))
na én dobtam volna ki a kis ribit a hajánál fogva asszem, egy ilyen húzás után ...
gumi nélkül tényleg ezerszer jobb, de van aki nem hajlandó gyógyszert szedni, mert fél tőle (a 21. században ilyen lányok még léteznek sajnos)
meg én hallottam olyat, aki a barátját csak gumiban volt hajlandó szájjal leápolni, ami elég kiábrándító
jóhogy félnek a tablettától, olvassál már utána ember hogy miket okozhat...
am a kérdéshez visszatérve, nekem biztonságosabb ha a pasn van óvszer, persze csakis a vékony
neked biztonságosabb de azért ne legyél ennyire önző, kérdezd meg erről a kedves srácot is !
de sztem neked is élvezetesebb gumi nélkül, na mindegy
Szerintem nincs olyan lány, aki szeretné:D:D:D vagy az még nem próbálta gumi nélkül:D azért ezerszer jobb úgy csinálni, hogy teljesen érzed a párod, úgy sem az igazi sztem h "ultra vékony" a gumi :D
A tabletta pedig a legmegbízhatóbb és kényelmesebb módszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!