Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Carezette fogamzàsgàtló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Carezette fogamzàsgàtló vérzés kimaradàsa?

Figyelt kérdés

Màr az elsō levél végén jàrok, de még nem jelentkezett vérzés.

A vetegtàjékoztató azt írja azonnal kezdjük a következő levelet anélkül hogy vérzést vàrnànk. Ez nem egyértelmű nekem. Azt jelenti hogy vérzés nem is lesz? Vagy azt hogy kellene lennie vérzésnek, csak folyamatosan kell szedni?

2019. okt. 17. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:
"Cerazette szedése során rendszertelen időközönként hüvelyi vérzés fordulhat elő. Az is előfordulhat, hogy a vérzése teljesen ki is maradhat."
2019. okt. 17. 16:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi ezt én is el tudtam olvasni. Az érdekelt volna hogy van e ugyanúgy vérzés mint a 21 napos gyógyszereknél. Azt tudom hogy ez nem szabàlyozza annyira, tehàt lehet rendszertelen időközönként
2019. okt. 18. 00:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha tudod, meg el is olvastad, akkor mi a kérdés? Nem biztos, hogy lesz mellette vérzés. Vagy lesz rendes menzeszed, vagy nem. Ha rendes nem is lesz, összevissza vérzés akkor is lehet.
2019. okt. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!