Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel védekezzünk, ha nem tudok túl gyakran nőgyógyászhoz járni?
gondolom a pesszárium és a spirál ma már elég elavult dolog...
mi lenne ha elmondanád ezt a helyzetet a dokidnak és kérnéd, hogy két adagot irjon fel, vagy legalábbis két vényt adjon kivételesen, hogy ne legyen gond míg vissza jössz, de tanácsot is lehet tőle kérni, hogy ha huzamosabban kint maradsz milyen dolgot javasolna.
Na szóval.
1: Külföldön élek és itt sokkal sokkal barátibb egy nőgyógyászati rendelő/nőgyógyász, mint otthon. Fejlettebb, szebb, barátságosabb, segítőkész stb stb stb. (én otthon azt hittem micsoda jó nőgyógyászom van, már félnék hozzá járni.
2: a bőr alá ültetős dolog minimum 3 hónapos tesztidő után "oltható" be (és az elején rendszeres ellenőrzést igényel)
Sztem ha már szedsz tabit, tényleg egy nagyobb adag felírása lenne a legcélszerűbb, mert itt kint baromi drága a gyógyszer.
(Németországról beszélek, de ismerőseim élnek Angliában, Spanyolországban, Olaszországban,Csehországban és ugyanez a helyzet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!