Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A foggátló a szervezetünkbe "mit csinál" hogy védelmet nyújt a terhesség ellen?
A maiak kombinált szerek.
Álterhességet tart fenn (ugyanaz a hormon) - ezért nincsen peteérés. És, ha mégis megérne egy pete, arra mérgező hatású.
A méh pedig a hatására nincsen abban az állapotban, amelyikben könnyen beágyazódna a petesejt. Ezért is kisebb és könnyebb a vérzés: nincs annyi anyag benne.
Van olyan is, amelyik a spermák mozgását is gátolja (a méhben levő nyálka nyúlós, és nem folyós).
ugyan nem a kérdésre válaszolok, hanem élményt osztok meg, de szerintem segit a döntésben hogy folytasd e.
nekem az első doboz tabletta csak azért kellett, mert a ciklusom 28 helyett 35 napos volt és csak 4 napig tartott.
ezt tavaly elkezdtem szedni, és azóta pontosan minden hónap 2-4 között jön meg. ugyan még mindig nem 28 nap, de rendkivül pontos lett.
hátrány... nőgyógyászom mondta, hogy nem a hormontartalom miatt van ha valaki elhízik a tablettáktól, hanem az étvágynövelő tartalma miatt. egyik alkotóelem ugyanis ezt okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!