Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez most akkor igaz vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor igaz vagy nem?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem, hogy fogamzásgátlót szedek 2 hónapja már és ugye a végén van 4 fehér tabletta ami kevesebb hormont tartalmaz. Szóval igaz, hogy CSAK akkor jöhet meg ha egy fehér tablettát minimum bevettem? Mert nekem mondtak ilyet.
2010. júl. 15. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
yaz-t szedsz? annal van ilyesmi.. nem, azokat nem is muszaj bevenni.. mert azokban nincs is hormon.
2010. júl. 15. 21:45
 2/6 A kérdező kommentje:
igen azt,de muszáj azt írták.
2010. júl. 15. 21:56
 3/6 A kérdező kommentje:
már nem is értem..most akkor nem kötelező azokat beszedni? attol még védve vagyok nem?
2010. júl. 15. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
te elolvastad annak a tájékoztatóját?? ott világosan le van irva, h azokban nincs hormon.. semmi bajod nem lesz, ha azokat nem szeded be, azok csak azért vannak, h ne álljon le a dolog, és ne zavarodj össze, h mikor is kezdted el szedni a tablettát.
2010. júl. 15. 22:14
 5/6 A kérdező kommentje:
elolvastam, csak az a baj, hogy német tájékoztatom van és vannak szavak amiket nem értek, meg nekem ugyanilyet szed egy ismerősőm és ő is mindig beveszi. szóval sztem akkor én is beszedem bizti kedvéért, hogy ne zavarodjak össze. :) ksözi
2010. júl. 15. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
én is ezt szedek. az van, hogy az a 4 fehér tabletta vitaminokat tartalmaz, nem hormont. azért van, hogy sose feledd el bevenni a gyógyszert, direkt nőknek van kitalálva, hogy ne legyen az, h a 7gyógyszermenten nap után elfelejtette elkezdeni az új levelet. szóval ha beveszed, rögtön utána kezded az új levelet. nyugodtan szedd be, én is beszoktam, semmi bajod nem lesz tőle.
2010. júl. 17. 09:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!