Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki járt már így? Escapelle esemény utáni tabletta. Többi lent.
Augusztus 19-én történt a baleset, kiszakadt az óvszer, majd kb 46 órára rá vettem be az Escapelle nevű esemény utáni tablettát magán nőgyógyásszal egyeztetve. Rá 5 napra nagyon erős vérzésem volt. Beszéltem akkor is a nőgyógyásszal. Azt mondta, ez "normális". Most szeptember 9-én kellett volna megjönnie de semmi. Azóta megcsináltam kb 10 tesztet(nem csak egy fajtát) és mind negatív lett. Van köztetek olyan, akinek kimaradt a menstruációja?
Előre is köszi!
22/L
Ha csak egyszer is elolvastad volna a tájékoztatót, vagy pedig körülnéztél volna itt (és nem az "egyéb" kategóriában), akkor láthatnád, hogy ez egy normális tünet.
Csak szólok: akár 6 hónapra felborulhat a ciklusod, és közben valószínűleg NEM vehetsz be újabb tablettát sem!
Legalábbis orvosi felügyelet kell hozzá.
Az esemény utáni tabletta olyan mint egy hormon-atombomba, teljesen normális hogy szétbarmolja a ciklusodat (de még mindig jobb mint egy abortusz, amolyan végső megoldás). Keresd fel a nőgyógyászod, de egyébként nincs gond, egyénenként változó, de 1-6 hónap alatt vissza fog állni a ciklusod a normális mederbe.
Az óvszer használatához jó tanács: csúcstámadás előtt vegye ki a párod és nézze meg, hogy megvan-e még a kis spermazsák a végén.
4/4!
Szia!
Nem jött még meg, illetve orvosnál még nem voltam. Azóta tesztet sem csináltam. Igyekszem elmenni pár napon belül újból nőgyógyászhoz.
Ha esetleg neked van valami változás, azt kérlek, írd meg!:)
Többieknek is köszönöm szépen a válaszokat!
4/4 vagyok!
Rendben! Szorítok neked is hogy ne legyen baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!