Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikortól vehetők észre a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól vehetők észre a terhesség jelei?

Figyelt kérdés

A barátommal mindig gumival csináljuk,de van,hogy ránkjön az "5perc" és egymásnak esünk. Csináltuk párszor megszakításos módszerrel. Tudom ez nem védekezés és a végén megbánom az egészet,főleg,hogy könnyen beadom a derekamat.

Kb 3hete kezdtük el ezt az egészet,de nagyon félek,hogy terhes vagyok. Fáj a mellem egy kicsit,eddig csak ezt vettem észre.

Ha nem megy el bennem,akkor mennyi az esélye a terhességnek?

Mi a véleményetek?

2010. júl. 14. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Két hét után jönnek a tünetek.

Az oké h nem ment el benned, de az előváladék is tartalmazhat spermiumot, ill folyhatott beléd. Szóval nagy az esély h terhes vagy. A ciklusod melyik időszakába volt a 3héttel ezelőtt?

2010. júl. 14. 19:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Kb. akkor múlt el a menstruációm. Most kénne majd megjönnie nemsokára
2010. júl. 14. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, a mensid közepén(elv) a legnagyobb az esély a teherbe esésre. De utána is esélyes, illetve ha nem akkor volt az egyedüli alkalom, akkor jó eséllyel vagy terhes.
2010. júl. 14. 20:01
 4/7 anonim válasza:
en is pont ugyanebbe a szituacio vagyok a barátnomel,majd ird meg kérlek hogy mi lett,mert szerintem én az elöolvadékomal felcsináltam a csajom
2010. júl. 15. 00:07
 5/7 anonim ***** válasza:
mi az, h rátok jön az 5 perc? hat, itt már csak én vok normalis???? sose szexeltem védekezés nélkül, de ugy latom, ez ma már nem divat, mármint védekezni.. ha akkor volt annyi eszed, akkor most ne sirj itt nekunk, hanem vállald a felelősséget.. vagy szülsz, vagy abortusz.
2010. júl. 15. 01:15
 6/7 A kérdező kommentje:

A kérdésre válaszolj, nem a te bajod akkor meg ne pattogj nekem :)

Normálisan kérdeztem,te meg lehurrogod az embert,szóval már normálisnak se mondanálak

2010. júl. 15. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
igen, lehetsz terhes.. most boldog vagy?
2010. júl. 20. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!