Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mik a terhesség legelső tünetei?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a terhesség legelső tünetei?

Figyelt kérdés
Hétfőn megtörtént a barátommal az eset és kilyukadt a gumi... Kedden Vettem be eset utánit.. De nagyon félek hogy nem használ. mik az első tünetei a terhességnek?
2010. júl. 14. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
nem lehetsz még terhes, ha véletlen meg is termékenyült egy petesejted, akkor sem ágyazódott még be....ha elmarad a menzeszed, akkor kezdj aggódni
2010. júl. 14. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Menstruáció kimaradása.

Az esemény után kb 2 hétre rá történik a beágyazódás így addig semmilyen tünete nincsen, erre rá 2-3 napra már csúszik is a menzi.

Mivel te bevettél egy esemény utánit, ezért ha terhes is lennél teljesen más tüneteket produkálnál, mert nagyon megzavarja a hormonháztartásod. Ha nagyon aggódsz, kb 2 hét múlva csinál egy tesztet, az lesz a biztos.

2010. júl. 14. 17:34
 3/7 anonim válasza:
ne aggódj, kicsi az esélye, hogy azonnal teherbe ess, az esemény utáni meg egy elég erős hormmon dózis, tuti nem vagy terhes, ha bevetted. Rengetegen hónapokig, évekig próbálkoznak. Nyugi
2010. júl. 14. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a legelső tütenetm a megérzés volt: én most terhes lettem és valóban: terhes lettem. Minden más tünet csak azután jelentkezett.

Nálad nem lesz semmi baj, ha bevetted a tablettát. Feleslegesen aggódsz!

2010. júl. 14. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első tünet, hogy itt felteszed ezt a kérdést.

De, most komolyan. Ne aggódj. Az esemény utánit erre találták ki.

2010. júl. 14. 17:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segíteségeteket:)
2010. júl. 14. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne aggodj, nem lesz baj!

Egyebkent a terhesseg elso tunetei mindenkinel masok lehetnek. Nalam faradtsag (allandoan aludni akartam) es hatfajas, ami a terhessegem egesz 9 honapjara megmaradt. Csak ezutan maradt el a menstruaciom, mar a teherbeeses utan par nappal ereztem a 2 fent emlitett tuntetet, de olyat is ismerek, akinek semmi valtozas nem volt meg olyat is, akinek a menstruacioja elso honapban ki sem maradt.

2010. júl. 14. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!