Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tabletta?
A barátommal tegnap reggel 9 felé és tegnapelőtt éjjel 11-12 körül fekudtunk le.
Este ellenőrizte a gumit nem volt vele baj elméletileg.
Reggel is megnézte "elvileg".
Hazamentem, és este amikor pisiltem találtam egy gumidarabot.
1 órán belül futottunk a kórházba esemény utáni tablettát íratni, csak az volt a probléma hogy már ittam akkor.
Ma olyan 8korul vettem be éhgyomorra.
Utána 3 óra elteltével úgy fájt a hasam (nem nagyon) mint amikor meg fog jönni.
Mennyire hatékony egy ilyen gyógyszer? Lehetek terhes ettől még? Nagy baj ha nincsenek tünetek? Akkor nem is hatékony?
Elvileg még időben vetted be, a havid pedig meg fog jönni. Az esemény utáni olyan mint egy hormon-atombomba, de még mindig jobb mint a művi abortusz.
Az óvszer, ha sérül akkor teljesen szétmegy. Két dolgot csináljatok ha óvszert használtok:
1) "Csúcstámadás" előtt vegye ki a párod egy pillanatra és nézze meg megvan-e még a végén a kis spermazsák.
2) Miután levette nézze meg, hogy az alján megvan-e még a "tartalma" (ha sérült az óvszer akkor szétszakad, nem kis apró lyukon szivárog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!