Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos nőknél ajánlott az injekció vagy a tabletta?
Mennyire vagy túlsúlyos?
Annyira nem hizlal meg senkit a fog.gátló, nyugi.Ha meg észrevennéd h rövid idő alatt sokat híztál szólj az orvosodnak!
Alacsony hormontartalmú tabit, esetleg gyűrűt minden további nélkül lehet! Én 7 évig szedtem Yadnie-t tökéletesen meg voltam elégedve vele. Amikor említettem az orvosomnak, hogy esetleg szednék valami olcsóbban, azt mondta felírhat mást is, de a súlyom miatt jobb lenne ez. Ez jó régen volt már, azóta van a Yadine-nél korszerűbb is, akkoriban ez volt a legújabb. A lényeg: a bogyó mellett (és amúgy is) ha sokat ettem híztam, ha diétáztam, mozogtam fogytam. Ha figyelsz a kajálásra, nem lesz baj! Ügyelj a súlyodra, ha hízni kezdesz hirtelen, anélkül, hogy máshogy ennél, akkor kell másik bogyó. Injekciót én senkinek nem javaslom, az 3 havi hormonadag egyszerre, ha gond van, akkor sem lehet már "kiszedni" belőled.
25/L
Azt viszont tudni kell, hogy fog.gátló mellett nehezebben tud az ember fogyni(orvos mondta, neten is megtalálható biztos)
Nem tabi ellen vagyok, én is 2 éve szedem, híztam egy kicsit, de 2 év alatt kb olyan 6kg-ot.Ha nem lenne jó, másikra váltasz.
Én azt nem értem, hogy ha valaki 110 kg akkor miért nem akar lefogyni? Egyáltalán kinek van gusztusa ahhoz, hogy egy ilyen kövér nővel dugjon?
Az én barátnőm se modell alkat de 60-65 kg-nál nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!