Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A terhesség melyik szakaszában jelentkezhetnek azok a bizonyos reggeli rosszulétek, vagycsak amelegtől lennék így kikészülve?
Egy hét után biztosan nem érzel még semmit.Beágyazódás után kezdi el termelni a szervezeted a hcg hormont,ami a rosszullétekért is felelős.
Durván az együttlét után 14 nappal érdemes egyáltalán azon gondolkodni,hogy bekövetkezett-e a terhesség.Csinálj akkor tesztet,ha negatív,akkor pár nap múlva még egyet.
Ettől a melegtől egyébként nekem is hányingerem van és csak folyadékot kívánok,szóval ez nem ok arra,hogy terhességre gyanakodj. :) Az elmaradt mensi már nyomósabb érv!
Egy hét után még sztem nem jelentkeznek az első tünetek, mivel a beágyazódás kb 8-10 nap. A terhességi teszt is csak a közösülés utáni 10 nap után mutatja ki, h van- e terhesség.
Mindenképp csináltass majd tesztet!
De nyugi, a melegtől csomó embernek hányimgere van, pl nekem is.
És védekezni kell, így elkerülhetőek az aggodalmak!
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!