Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradt a 20. szem lindynette tablettám. Lehet ebből gond?
Figyelt kérdés
az 1. levelemnél tartok, most kezdtem el szedni és kimaradt a 20. szem, nem is pótoltam, viszont az utolsó 21. et bevettem. tartottam 7 napos szünetet. a 2. levéltől védett vagyok?
előre is köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 12. 22:10
1/6 anonim válasza:
Én a helyedben még egy hétig legalább óvszerrel védekeznék.
2/6 anonim válasza:
A tájékoztatót kellett volna a kimaradt szemnél elolvasni, az enyémben pl az van, hogy szünet nélkül el kellett volna kezdened szedni a köv. levelet. Én minimum 1 hétig tuti mellévédekeznék így.
3/6 A kérdező kommentje:
szóval akkor a 7 napos szünet után még 1 hétig védekezzünk óvszerrel is?
köszönöm a válaszokat
2010. júl. 13. 13:02
4/6 anonim válasza:
szia elvileg jobb a biztonság és a túlzott védekezeés. Amúgy ha a ciklusod 1 ső napjától kezded akkor már 15. eután elvileg nem lehetsz terhes mivel nem éárt meg a petéd. a 20. szem meg már szinte felesleges.
Olvasd el a tájékoztatót
5/6 anonim válasza:
ma 11:51
Kár, hogy fogamzásgátló szedésénél ez nem egészen így működik...
A teherbeesés szempontjából a legveszélyesebb időszak a levél első és utolsó hete.
6/6 anonim válasza:
igen én is így tudom, hogy az első és uccsó sor a legveszélyesebb... a 7 napos szünet közelsége miatt. szerintem is 1 hét mellévédekezés. nekem 24plusz 4 es tabim van, én a 18 szemet felejtettem el, s 15 órára rá pótoltam, de egy hétig mellévédekeztünk. bíztos ami bíztos. nem lett baj belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!