Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valami gond?
Fél éve szedek fogamzásgátlót. 4-5 körül szoktam bevenni.
Múlt héten hétfőn kezdtem a levelet de mivel munkába elfelejtettem vinni így 5 helyett 10kor tudtam bevenni, másnap meg munka előtt 2kor. Utána rendesen 3-5 között. Sosem marad ki egy szem sem.
A második hét végén járok és a párom azt mondta olyan az ízem mint vérzés előtt. A melleim és mellbimbóim megvannak duzzadva, érzékenyek.
A levelet megelőző gyogyszermentes héten voltunk együtt. Lehet gond?
Én egyszer elutaztam, és a szálloda, más környezet, stb... miatt elfelejtettem 4 napig bevenni.
Meg is jött.
Akkor az orvos javasolta a kiegészítő védekezést, és azt, hogy a hiányzó szemeket 12 óránként 1 tabletta bevételével pótoljam.
Utána pedig a szokásos módon.
A tablettát pedig mindig tartsd magadnál, és igyekezd ezután időben bevenni.
Ha van "gond", akkor nem azért mert két napig nem teljesen ugyanakkor vette be. Egyéni érzékenység függvénye, ez kinél mennyire borítja meg a ciklust. Célszerűbb minden nap ugyanakkor bevennie, de +/- 1-2 óra egyébként sem számít (a vastagbél-traktusból szívódik fel a hatóanyag, odáig meg sosem óramű pontossággal jut el, mivel változó egyes ételek áthaladási ideje az emésztő rendszeren).
Ha a tünetek nem múlnak el 3-4 nap alatt, vagy megjön a ciklusa, vagy éppen kimarad, urambocsá' alhasi fájdalmat tapasztal, akkor egyébként se hallgasson másra - uzsgyi a nőgyógyászához. Nem a baba miatt, hanem azért, hogy másik készítményt írjanak fel Önnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!