Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy hónapja szedek fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja szedek fogamzásgátlót (yasminelle). Persze csak hülye vagyok, azért kérdezek. Szóval tutira véd?

Figyelt kérdés

a tájékoztatóba az van írva, hogy közel azonos időpontban vegyem be. nekem 6-10 között szokott eszembe jutni, ez nem nagyon eltérés, ugye? egyet sem felejtettem el beszedni eddig.

ja és néha szoktam kis mennyiségben alkoholt fogyasztani. ez sem zavar be a hatékonyságába?

ezen a héten szeretnénk már kipróbálni a párommal óvszer nélkül.

pár napja lett vége az első megvonásosnak.

köszi előre is!

2010. júl. 12. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Sztem a 6és 10 között kicsit nagy szórás. Nincs valami amihez tudnád igazítani? híradó?

Egyébként egy hónap után véd.

2010. júl. 12. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha túl vagy az első megvonásos vérzésen,az azt jelenti,hogy bevetted az első levelet,így már tuti véd,mehet óvszer nélkül is.A 6-10 elvileg még belefér,de ha az első időkben ennyire elfelejted,akkor ez később rosszabb lesz,ha már az újdonság varázsa is elmúlik.Én mindig beállítom a mobilomat és jelez,mikor be kell vennem.

Az alkohol nem befolyásolja,de ne legyél részeg annyira,hogy hánynod kelljen,mert akkor kijöhet és vehetsz be újat.

2010. júl. 12. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:

hülyeség...én van hogy másnap reggel veszem be mert elfelejtettem este...van hogy két három orával később...sőt olyan is volt h egy nap 2őt vettem be mer elfelejtettem h bevettem már...és soha semmi bajom nem lett belőle...jó nem azt mondom, ha lehet akkor kb egy időbe vegyük be...meg ilyenek...de semmi bajod nem lesz tőle...nyugodtan mehet óvszer nélkül...annyira vigyázz az alkoholnál...h ne hányd ki főleg mig fel nem szívódik...bár sztem akkorsincs különösebb probléma ha ez véletlenül előfordul egyszer...évek óta szedem a fogamzásgátlót...no para...

21L

2010. júl. 12. 13:54
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi!

igyekszem jobban figyelni a továbbiakban

2010. júl. 12. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!