Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Én nem tudom eldönteni....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem tudom eldönteni. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A barátommal minden héten együtt vagyunk és óvszert használunk. Nekem a hét elején kellett volna megjönnie de még sehol semmi.. Szerdán valószínűleg felfáztam, mert szabadtéri színházba voltam és pár napja lázam van, hányok, szédülök és fáj a derekam.. Szóval kicsit tartok attól, hogy terhes lehetek. Az óvszer nem szakadt ki megfelelően használtuk mindig. (mióta menstruálok még nem állt be szóval van mikor egy-egy hónap kimarad) Kérlek csak normális válaszokat adjatok.
2010. júl. 11. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
a felfázástól késik nyugi. nekem is volt már és ha jól használtátok a gumit akor nincs miért félni
2010. júl. 11. 22:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ megnyugtattáál valamennyire.. Azt is mondják, hogy azért is késik mert ezen stresszelek. Meg ez azért jutott eszembe mert van akinél hiába voltak a dolgok rende a dolgok mégis terhes lett (vagy csak fülentett, hogy minden oké volt?)
2010. júl. 11. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen,hazudott.Ha az óvszerrel minden rendben és nem nyúltak hozzá spermás kézzel sem,akkor fizikai lehetetlenség,hogy teherbe essen valaki.Ha szakad vagy lecsúszik stb,akkor persze máris megvan az esély.Ha nálatok tényleg nem történt ilyen,akkor nincs okod aggódni!

A láz,hányinger,derékfájás nem éppen a terhesség jelei.A derék fájást és vesének tippelem inkább,a felfázás része, a láz nem különben.Csíp,szúr,ha pisilsz?Sokat játsz pisilni? Bocs az indiszkrét kérdésekért,de ha mindkettőre igen a válasz,akkor garantáltan felfáztál.

A betegség miatt is késhet a mensid,a stressz miatt is és amiatt is,hogy még nem állt be.

Ha nagyon izgulsz,megnyugtatásból csinálhatsz tesztet két héttel az aktus után már érdemes.Ha megnyugszol lehet,hogy már aznap meg is jön.

2010. júl. 11. 23:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát sokat járok wcre az tuti de nem csíp se semmi. Ha el is szakad a gumi akkor amikor kint van és igazítja tehát rögtön másikat húz és a kezén nem marad semmi. Egyszer fog hogy közbe szakadt de abból se volt semmi baj mert abba a hónapba megjött és minden rendbe volt. Ilyenesetekbe szivesebben szednék gyógyszert:S
2010. júl. 12. 00:45
 5/5 A kérdező kommentje:
fog helyett volt csak a koncentrálás nem megy
2010. júl. 12. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!