Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége az első lap gyógyszernek, mikor fog megjönni?
21 napja kezdtem szedni Volinát, mensi első napján. Ma szedtem be az első lap utolsó szemét. Mikorra várható, hogy megjön a mensi?
Köszi a válaszokat előre is!
én már hallottam olyat akinek a 7 napos szünet után jött meg , amikor a következő levelet el kezdte szedni, olyat is, hogy az 5 nap jött meg a 7 napos szünetben és szintén a második levélbe átnyúlt a menszi, de egy idő után beáll a 7 napos szünetre, hogy melyik nap ...majd meglátod, ez egyénfüggő szerintem ! ha véletlen neked is tovább tart, hogy már a következő levelet kell szedni, akkor kezd el a szünet után rendesen szedni !!!
23/L
A tájékoztatóban levan írva,hogy a 21 szem tabletta után,2-3 napra rá,megjön a menstruáció! bár ez emberfüggő,nem mindenkinek azonos időpontban fog megjönni!
nem akarlak megijeszteni,de ha még most szeded először,a tájékoztatóban benne van,hogy az első 1-2 hónapban elis maradhat a menstruáció,vagy csak nagyon kevés,pecsételő vérzés fog jelentkezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!