Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarom, hogy maszturbáljon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom, hogy maszturbáljon! Velem van a baj?

Figyelt kérdés
17 éves, még szűz lány vagyok, barátom 24 éves. Elég messze lakunk egymástól, van, hogy csak 10-14 nap múlva tudunk találkozni, akkor viszont itt van 1 hétig. Még nem feküdtünk le egymással, mert én még nem akarom, viszont sokat pettingelünk, ismerkedünk egymás testével. Az viszont bosszant, hogy amikor nincs itt, akkor egyedül is kielégíti saját magát! Tudom, hogy ez egy ternészetes folyamat, de nekem hangulatom sincs a masztihoz, mivel ha nincs itt akkor mindig hiányzik, meg vele egyébként is sokkal jobb, mint egyedül. Szóval 5 hónapja járunk, én azóta nem masztiztam, nem is tervezem. Talán az Ő masztizásában is az idegesít, hogy tudom (legalábbis gondolom), hogy más nők testére izgul fel! Ez számomra annyira taszító!! Persze nem akarom megmondani neki, hogy ez nekem rosszul esik, mert valahol úgy érzem én bonyolítom túl az egészet, de hiába próbálom megmagyarázni magamnak, hogy a maszti egy normális folyamat....egyszerűen idegesít, hogy egyedül is csinálja. :( Véleményetek?
2008. nov. 12. 21:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát, különösen az utolsó hozzászólóét, mivel én már teljesen természetesnek vettem azt, hogy Ő vár rám ameddig csak kell. :) Pedig tényleg igazatok van abban, hogy a barátom már kész férfi és talán neki már többre lenne szüksége, mint amit én jelenleg adhatok. Tudom, hogy még sokáig képes is lesz várni rám, ami szerencsés is, mivel én még nem érzem készen magam a szexre.

Mégegyszer köszönöm segítségeteket!

2008. nov. 13. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:
A barátod egészséges,addig örülj amig feláll neki és maszturbál is.Sztem azok is szoktak mazsutlbálni,akik ygakroibb szexuális életet élnek..nem azért mert nem kivánják a párukat,cska néha ezt is kell:D
2008. dec. 3. 16:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!