Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha valaki feltöltene rólad egy szexvideót a beleegyezésed nélkül?
Figyelt kérdés
Felismerhető lennél, látszana minden, az arcod is. De nem járultál hozzá, a videó terjesztéséhez.2019. márc. 21. 21:47
1/10 anonim válasza:
Jogdijjakra igényt tartanék azért...
2/10 anonim válasza:
Sosem engedtem senkinek hogy videozzon. Több ex barátom szerette volna, sőt a férjem is d sosem mentem bele.
Nézze live-ban.
3/10 anonim válasza:
Erre nem lenne lehetősége, mert eleve nem hagynám, hogy lefilmezzen. Ha rejtett kamerával venné fel, az meg nem lehet olyan minőségű, hogy használni tudja. Ettől függetlenül feljelenteném (akár be is perelném), még akkor is, ha egy szupernő lenne a szexpartnerem. :)
4/10 anonim válasza:
Alapból nem videóztatnám magam, de tegyük fel, hogy mégis megtörtént; első körben mennék a rendőrségre feljelentést tenni.
Ha valamiért nem vennének komolyan (márpedig általában komolyan veszik az ilyeneket) vagy leráznának azzal, hogy nem tudnak mit tenni (pedig lehet mit tenni) akkor valamilyen módon totálisan szétveretném a férfit aki elárult, kerül, amibe kerül.
6/10 anonim válasza:
Ez elég gáz lenne de muszáj lenne feljelentést tenni. Persze ha tudnám, hogy ki volt az illető akkor egyszerűbb lenne a történet talán első körben. Második kör, hogy írok az oldalnak, hogy én vagyok a videón és szedjék le. Szerintem itt már megállna a történet de ha nem, akkor rendőrség viszont az ügy elhúzódhat. Egyébként ha kicsit elvonatkoztatunk a kérdéstől akkor annyira nem érdekelne mert szerencsére annyi ilyen oldal van mint az égen a csillag és szinte lehetetlen, hogy ismerős megtaláljon rajta. Egyébként én is találtam így egy ismerősöm meg véletlenül de nem szóltam neki csak megnéztem és tovább pörgettem, ennyi :)
7/10 A kérdező kommentje:
És mi van, ha nem tudjátok, ki tette fel, csak látjátok, hogy felkerült? Ilyen esetben a rendőrség csinálna bármit is?
2019. márc. 22. 07:58
8/10 anonim válasza:
Igen, nyomozást indítana a rendőrség.
9/10 anonim válasza:
Legombolnék róla egy jó kis összeget kártérítés ürügyén.
10/10 anonim válasza:
Letölteném, hogy legyen róla helyben másolat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!