Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki tapasztalt ilyen magán?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tapasztalt ilyen magán? Azokhoz szól a kérdés, akik korán veszítették el a szüzességüket.

Figyelt kérdés

Nemrég hallottam azt, hogy azért lenne fontos, hogy valaki várjon 16-18 éves koráig az első szexxel, mert előtte még nem fejlődött ki rendesen az idegrendszer, és olyan hatásai lehetnek a korai szexnek, hogy nem tudnak elélvezni a nők pl.

Azért kérdezem, mert én 14 évesen veszítettem el, de már akkor is nagyon élveztem, viszont hüvelyi orgazmusom azóta(11 éve) nem volt. Nyalástól el tudok menni, de az is nagyon hosszú idő. Bár hülyeségnek tűnik, azóta többször eszembejutott, hogy lehet, hogy kiszúrtam magammal? Pedig nagyon szerelmes voltam, és korán érő típus, és mindigis imádtam a szexet.

Valaki talál összefüggést a dologban ö magát alapul véve?

2019. márc. 17. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Pasi vagyok: én olvastam már erről valahol és személyesen, több lánynál is megtapasztaltam azt, hogy ebben tényleg van valami.

Ugyanakkor az orgazmus tanulható: mindig a legelső létrejötte a legnehezebb nálatok. Aztán egyre könnyebb lesz:)

(De tuti mindjárt jönnek azok a csajok, akik 12-13 évesen veszítették el és már akkoris sorozatban élveztek el..)

2019. márc. 18. 05:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is 14 évesen vesztettem el.

És nekem is nagyon nehéz volt elélvezni.

Hiába próbálkoztam nem nagyon volt hüvelyi orgazmusom.

De a mostani partnerem, vele folyamatosan csak hüvelyi orgazmusom van, és nem értem hogy hogyan lehet. De sokáig voltam én is így!

22/N

2019. márc. 18. 13:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2019. márc. 19. 10:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!