Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok akik már csináltátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik már csináltátok gumi nélkül, milyen érzés?

Figyelt kérdés
Lehet érezni a fehér áldást vagy semmi különleges?
2019. jan. 6. 00:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet
2019. jan. 6. 00:03
 2/9 anonim ***** válasza:
nagyon jó érzés, és igen, lehet érezni.
2019. jan. 6. 00:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Én még nem próbáltam nem vonzanak a tabletták sajna...
2019. jan. 6. 00:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm sokkal jobban élvezi nélküle (tablettával)
2019. jan. 6. 00:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb
2019. jan. 6. 01:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a tudat miatt jobb érzés, hogy a páromnak sokkal jobb így. Azt is szeretem, hogy így nem kell figyelni, hogy lecsúszik-e, illetve bármikor és bárhol lehet csinálni. Imádok fürdés közben szexelni, ami gumival halál.

Viszont fizikailag nem érzek igazán különbséget a kettő között, ha pedig mégis választani kellene, maga az érzés gumival talán mégis jobb, abban is érzem elmenni a páromat.

Egyébként imádom, amikor bennem megy el és az orgazmustól lüktet, de azt akkor is érzem ha van rajta gumi.

Az pedig sokkal kényelmesebb mindkettőnknek, hogy nem folyik ki belőlem folyamatosan, ill. nem kell takarítani, hanem összekötjük a gumi végét is mehet is a kukába.

Persze néha én is kívánom gumi nélkül, de összességében sokkal jobban szeretem vele az együttléteket.

21/N

2019. jan. 6. 02:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet érezni amikor kijön a cucc orgazmuskor. Én a kényelmi faktor miatt szeretem a tablettát. A gumira folyton figyelni kell. Engem kiábrándított.
2019. jan. 6. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Én nem érzek túl nagy különbséget. Max azt, hogy a párom így jobban élvezi és ez engem is felpörget.
2019. jan. 6. 09:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Magát a permát én nem érzem csak a lüktetést.
2019. jan. 7. 07:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!