Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért megy bele egy szexkapcsolatba?
Tudom, hogy így elsőre furcsának tűnik a kérdésem….
Manapság iszonyatosan savazzák a férfiakat azért. mert belemennek ilyesmibe. Persze ez mindigis így volt…
Mindenütt azt hallani, hogy micsoda disznók a férfiak…
De szinte elfelejtjük, hogy kettőn áll a vásár…
Egy nő mért megy bele ilyesmibe? Talán mert otthon nem kapja meg a férjétől azt a gyengédséget, amit megérdemelne? Vagy mert magányos? Ezért inkább belemegy, csakhogy „érezzen” már valamit? Had ne írjak le minden lehetséges okot...
Nem kell írnod a közösbe! Azt is megértem, ha privátban írsz! De érdekel, hogy egy nő miért megy bele ilyesmibe? Én nem ítélkezem! Nem erről szól a kérdés! Az okok érdekelnek!
Miért savazna bárki bárkit bármiért?
Ha az ember független, abba megy bele, amibe csak akar. Ha párkapcsolatban él, és úgy tart szeretőt a partnere tudta nélkül, akár férfi, akár nő az illető, egy utolsó, aljas, hazug tetűláda.
Én azért megyek bele szexkapcsolatokba, mert hidegen hagynak a párkapcsolatok. Egyszerűen nem vágyom érzelmekre, nyünyögésre, együtt alvásra, gatya mosásra, stb. Tökéletesen teljes az életem egyedül, és a monogámiát nem tartom egészséges dolognak
36N
Csak általánosságban írtam, hogy állandóan szidják a férfiakat ha szexkapcsolatban van. De még egyszer mondom, én nem ítélkezem! Ez nem erről szól!
Tetszett ez a válasz, az első mert arra számítottam, hogy iszonyú savazást kapok amiért kitettem ezt a kérdést. (Persze lehet, hogy később még kapok ezért)
Amit most azzal egészítenék ki, írd le az életkorod is kérlek…
Mielőtt kérdeznétek, én 37 vagyok.
Az hogy pont azért amiért a férfiak az korántsem igaz! És nem elegendő válasz..
Épp az okok érdekelnek…
Mindenkinek más oka lehet/van rá.
Erre nincs egyetemes válasz,de még arra sincs,hogy a férfiak miért alakítanak ki ilyen kapcsolatot.Pont ugyanazok az okaik,mint a nőknek,ha tetszik,ha nem..
Van,akinek csak spontán punci/farok hiánya van.Van,aki most jött rá,hogy nem akar még megállapodni,viszont szükségletei vannak.Van,aki olyan szeretőt keres,akivel ki tudja élni a vágyait,amiket a jelenlegivel nem tud vagy nem akar,viszont érzelmeket táplál iránta.
Ez mindkét nemre ugyanúgy jellemző.
Rengeteg olyan nő van,aki nem meri felvállalni azt,hogy dugna orrba-szájba,ha tehetné,vagyis,ha nem kellene a mások véleményétől tartani.Tehát,azért mert te azt gondolod,hogy csakis a férfiak szexelnének rogyásig,attól még ez nincs így.Szóval a nők között is épp úgy vannak "disznók" mint a férfiak között.De általánosítani nem lehet.
Azért mert a szexkapcsokatban nincsenek elvárások.
Egy rendes párkapcsolatban törődsz a partnerrel kiismered kicsit alkalmazkodsz hozzá és együtt terveztek jövőt
Szexkapcsokatban nem kell ilyenekkel törődni. Csak szètteszed a lábad és holnap már nem is beszéltek rárepülnek más farokra is. Ott nem kell ilyenekkel foglalkozni mint a "hűség" "őszinteség" "gerincessèg"
Manapság mindenkinek nehezére esik stabil párkapcsolatot építeni mert lusták és agyatlanok hozzá, sokkal könnyebb megvonni a vállukat hogy "nem tudom kièlni magam meg a vágyaim" és így mindenre megvan a magyarázat és nyugtatjuk a lelkünket.
Ez mind a két oldalra igaz sajnos és eléggé gáz mert ha ezt valaki nyíltan kimondja hogy "nem szexkapcsokatra vágysz anyukám/apukám hanem hogy felelősség nélkül R**anckodhass" akkor egyből az ember nyakára teszik a kést hogy mekkora S**ggarc hogy így vélekedik erről és amúgyis... bla bla bla bla, okádják a szánalmas erőltetett indoklásokat hogy miért nekik van igazuk :D
Azt hiszem pontosítanom kell a kérdésemet.
Persze tisztában vagyok az általános válasszal amiket leírtatok.
De engem sokkal inkább a következő válaszoló személyes története érdekelne! Épp ezért írtam, hogy megértem ha valaki inkább csak privátban írna arról, hogy ő maga miért van ilyen kapcsolatban.
Rengeteg oka van, pl. :
1. Nem akarja a nő, hogy azért mert akár saját élvezetéből atom módon leszop egy farkat, lehet kétszer is, utána ez a pasi nyomul, szinte levakarhatatlanná és tulajdonlóvá válik, és ez taszítja a nőket.
2. Éli a saját hétköznapi életét teljesen jól nyomja a cégét, vállalkozását stb-jét, nem kell neki ebben az észosztás és hasonlók.
3. Nem vágyik a randizgatós életvitelre, viszont imádja a szexet, de nem egyedül.
Félre kellene tennünk azt a prüd ásokapanagyharagos mentalitást, ami csak egy társadalmilag berögzött hülyeség, mint a monogámia.
Én már régóta vallom, hogy nem a testiség az elsődleges összetartozás sztem.
Sorry a szókimondóságért.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!