Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők figyelmen kívül tudják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők figyelmen kívül tudják hagyni a csikló izgatását?

Figyelt kérdés

Van egy new yorki producer által készített videósorozat, talán az egyik kedvencem, az a címe, hogy Hysterical Literature. Nők olvasnak fel könyvekből, miközben vibrátorral izgatják őket az asztal alatt. Utóbbi nem látszik a videón.

https://www.youtube.com/user/claytoncubitt/search?query=hyst..

Az alanyok próbálnak mindvégig az olvasásra koncentrálni, míg végül akarva-akaratlan elélveznek. A sorozat rövid időn belül elég népszerű lett, milliós nézettség, számos replika. Egy női videoblogger is feldolgozta a témát, aki fixen berakott magának egy működő vibrátort, és azzal sétált ki a városba különféle helyekre. Végül arra a konklúzióra jutott, hogy egyértelműen figyelmen kívül hagyhatóak a vibrátor által keltett érzetek.

https://www.youtube.com/watch?v=bn-U4K2ovBo

Mi az igazság? Tényleg csak elhatározás kérdése, hogy figyelsz-e az izgatásra, vagy előbb-utóbb mindenképp átveszi fölötted a hatalmat az orgazmus?

Nők válaszát várom elsősorban. Trollok kíméljenek.

2018. okt. 20. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Nyilván, ha 0-24ben bennem lenne egy vibrátor, előbb vagy utóbb megszoknám az érzést

De ha pl ülnék egy étteremben, és valaki bemászna az asztal alá, hogy egy vibrátorral, vagy akár az ujjaival játszadozzon velem, azt nem tudnám figyelmen kívül hagyni

2018. okt. 20. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Én már próbáltam ezt, elektromos fogkefével izgattam a csiklómat közben meg cikkeket (nem erotikus) olvastam a neten. Még csak vérbőség sem volt a csiklómba, semmi és száraz voltam mint a sivatag.

Szóval, igen figyelmen kívül lehet hagyni az izgatást.

2018. okt. 20. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez is fejben dől el, meg persze attól is függ, hogy mennyire vagyok kiéhezve. Ha pl. 1-2 hétig nem lenne orgazmusom és magamnak csinálnám vagy a párom nekem, akkor nem tudnék uralkodni magamon. De ha mondjuk agyalnék valamin közben, feszült lennék és nem tudnék 100%-ig az élvezetre koncentrálni, akkor biztos nem mennék el.
2018. okt. 20. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nő függő is .

Sokat olvassuk itt a nem tudok elmenni dolgot.

Nem tudod milyen nőket válogattak össze.

Mennyire érzékenyek.

Könnyen elélveznek vagy sem.

Mennyire tud koncentrálni.

Sok összetevős .

Milyen lelkiállapotban voltak eppen.

Mikor szexeltek utoljára.

En magamról tudok nyilatkozni.a saját testem ismerem.

Nalam mindenképpen az orgazmus győzne.

Nö/45 év.

2018. okt. 20. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ, milyen kedve van a nőnek, akar-e élvezni. Ha valakinek nincs is hangulata hozzá, nem kívánja, tényleg nem számít az ilyesmi. Ellenkező esetben meg minimális izgatás is elég.

L

2018. okt. 20. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Én pasiként cask annyit tudok mondani, hogy ha én nem akarok szexelni, akkor hiába szopizzák a farkam, az nem fog felállni (ameddig ellent tudok állni a kísértésnek, és tudom türtőztetni magam).
2018. dec. 14. 00:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kurwára koncentrálnom kell, hogy el tudjak élvezni, így nem menne, szóval szerintem figyelmen kívűl lehet hagyni.
2022. júl. 10. 19:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!