Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nudista strandon lehet ismerkedni? Milyen a kínálat ott? Ugyértem hogy a nők . Értitek. Csupasz szőrös fazonos, és milyet látnátok szivesen. Lehet videózni ott?
Mit akarsz ott nézni?
A nagymamikra gerjedsz? XD
Kb. 50 feletti az átlag korhatár. Ritkán 1-1 fiatal 30 fölötti pár, de ott is inkább a természetes vonal képviselői, mint a szőrtelenek.
Magyarországra a német nyugerrek hozták be ezt divatba, így első sorban a nyugdíjasok merészkedtek ki. Azok merik bátran vállalni a testük akik nem mehetnének el katalógus modellnek.
Ecsém.... hány éves vagy? 14 körül?
Menj nyugodtan nudista strandra és videózz. Majd jól péppé ver valaki.
Szánalmas, hogy így akarsz csupasz testek közé kerülni
Jártam már ilyen helyen, de nem azért mentem, hogy egy ilyen kis végbélcsökevénynek leírjam a tapasztalataimat
Ne bántsátok már, szegénynek gondjai vannak fejben, itt pl. nőnek képzeli magát :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A nudista strandon a kutyát sem érdekli, hogy a másiké milyen. A videózás tilos, a mások bámulása meg bunkóság.
Kínálat meg nincs. Emberek vannak, akik szabadon akarják jól érezni magukat.
De szerintem először azt kellene eldöntened, hogy te fiu vagy-e vagy lány, mert egy másik kérdésednél nőként tettél fel kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!