Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki imádja a lábfejeket (lábfej fétis), eltudná mondani mégis mit szeret bennük?
A bölcs ember úgy áll az élet dolgaihoz, hogy soha nem fog mindent és mindenkit megérteni, csak elfogadhatja hogy van ilyen is.
Számomra teljesen közömbös pl. a fül meg hajfétis, de emiatt soha nem tekintem kevesebbnek az illetőt.
A lábfétisről tudnék mondani ezt-azt, de akkor sem fogod úgy átérezni mint én, aki azóta tapasztalja a jelenséget, amióta az eszére visszaemlékszik. Szóval még jóval azelőtt éreztem ezt a különös vonzalmat, mielőtt erekcióra lettem volna képes, vagy pedig bármilyen erősebb szexualitás kibontakozott volna bennem. Tehát még kis óvodában meg az előtt is tapasztaltam bizonyos szituációkban. Nagyon összetett ha úgy nézzük.
Személy szerint három dolgot tudok kiemelni, ami együttes velejárója határozza meg ezt a remek érzést.
1. Egyszerűen látványra, tapintásra, és illatra is vonzónak találjuk. Illatra azért, mert ugye átlag ember inkább büdösnek mondja, de pont ez a számunkra kellemes tisztán ápolt "lábaroma" kell ahhoz, hogy az ember beperverzüljön.
2. Egy férfi ha a lábhoz hajol, vagy azt imádja, akkor úgy képzeld el, hogy alázatosan meghajol a nő előtt, és isteníti őt teljes egészében. Nem véletlenül olvastam valahol, hogy a lábfétises pasik alapból jobban tisztelik és istenítik az egész női testet. Szóval ilyenkor megjelenik tudat alatt a domina és alattvalója felállás is, tehát élvezzük ha a nő a magasabb, ő bír nagyobb hatalommal, és a lábával dominál felettünk. Ezt nem szó szerint kell venni, de nagyon mélyen ez játszik.
3. Erogén zóna egyes nőknél. Nincs is annál jobb, mikor a saját élvezetünk oda-vissza hat. Ha most teszem fel éppen magamhoz ölelhetem az alsó lábszárat meg lábfejet, és finoman simogatom, meg a talpat az arcomhoz nyomom és könnyed csókokkal végig ingerlem a saroktól a lábujjakig, és ha azt látom hogy ettől egy nő felsóhajt vagy benyög kéjesen attól jobb nincs. Az felér egy akkora élvezettel mintha puncit nyalnál.
Arról meg már nem is beszélve, hogy általában a talp sokkal nagyobb felületű, és ha ápolt, sokkal síkosabb és puhább tapintású, mint egy tenyér vagy az ujjak. Ebből adódik, hogy sokkal jobban izgat, ha valaki a talpával kényeztet ott lent, viszont a kezeket is imádom, de az csak 2. a listán mint szexuálisan izgató testrész.
1, A női dominanciát általa;
2, Van ebben egy kevés kisebbrendűségérzés a nőkkel szemben;
3, Engem a karatés nők vonzanak, hisz ott is mezítláb vannak az emberek, de ott is a nők érdekelnek;
4, A talp puhasága, a lábfej nagysága, és az esetlegesen vele való tevékenységek miatt tetszik. Nehéz ezt körbeírni.
Személy szerint a mellekre is tudok magyarázatot. Puhaság. Egyik legpuhább külső szerve a nőnek a popsin kívül. De úgy vagyok vele, hogy a mellek mégis érzékenyebbek. Én mindig elképzelem magam a nő helyébe, mikor arra gondolok, hogy milyen érzés nekem finoman megfogni, tenyérben tartani, simogatni, masszírozni. Férfiként mindenki tudja, hogy milyen érzékeny a bimbó. Na most, képzeljük el, nekik milyen érzékeny az egész gömbfelület. Ne csak saját magunkra gondoljunk, hanem áttétesen képzeljük mindig egy pillanatra magunkat a női testbe. Szerintem nincs ebben semmi ciki, az a szép, ha nem önző módon babrálsz egy szervet, hanem úgy állsz hozzá, hogy az neki is legyen kellemes. Ahogy nekünk egy kellemes heremasszázs okozhat kellemes pillanatokat, úgy egy nőnek lehet ugyanolyan kellemes egy mell masszázs.
A másik eset, ha pl. az a perverzió van, hogy a nő finomat karoljon át, vagy legalább a fejed húzza oda gyengéden a mellkasához, és a melleihez, hogy az arcodba temesse, és érezd a női puhaságot, az meg inkább tudat alatt az anya-fia kapcsolat esete. Tehát ez is lehet kisebbrendűség érzete, de akár csak annyi is, hogy élvezed ha a nő anyáskodik fölötted.
9-es:
"a lábai alatt heverésről, a kiszolgáltatottságról."
Na pontosan ez volt az egyik legmeghatározóbb és legemlékezetesebb élményem, ami tisztán megmaradt bennem. :D Nem tudom mit játszottunk éppen, mindenki össze-vissza, ugye szabad program volt oviban, és én éppen feküdtem a földön (szőnyegen). Majd olyan felemásan, kicsit oldalt, kicsit háttal, de ott megállt az arcom előtt kb. pár centire egyik csajszi. Rövidnadrágban és mezítláb. És az az összhatás valamiért nagyon jól esett, de semmi szexuális perverzió vagy merevedés nem játszott még, csak egyszerűen éreztem, hogy nekem most ez kellemes és igénylem. Lehet egy parányit éreztem is azt a bizonyos lábaromát amiről már fentebb írtam. Persze ott volt bennem, hogy jó lett volna megtapizni az alsó lábszárát, lábfejét, talpát, meg esetleg megpuszilgatni, persze nem tettem, mert már akkor felfogtam hogy az nem éppen helyénvaló. Szóval azt hiszem egy kis ártatlan csikizéssel letudtam, aztán neki legrosszabb esetben is csak kicsit kellemetlen volt és arrébb ment.
A másik dolog...Nem tudom mennyien nézték a Vikingek sorozatot, és fogalmam sincs melyik évadban melyik epizódban, de ott van az a jelenet, Amikor Ragnar a látóhoz ment tanácsot kérni az ügyben, hogy két nőt szeret egyszerre azt hiszem (Lagertha és Aslaug), erre a látó olyasmit tanácsolt, hogy régen valaki (fingom sincs ki) ilyenkor azt tette, ha nem tudott dönteni két nő közül, akkor megnézte, hogy melyiküknek szebb a lába, és amellett döntött. Mondanom sem kell, komolyan gondolkodóba estem, meg picit vörösödtem is, mivel húgommal néztem éppen a filmet, persze otthon a családban senki nem tud a fétisemről. Meg ott van a másik rész, mikor azzal a kínai (vagy milyen) rabszolga csajjal egy külön házikóban vannak, és a dézsában megfürdeni, és olyan erotikusan végigcsókolgatja a talpát. Szóval van ennek az egész lábas dolognak szerintem valami mély ősi gyökere, és mi lábfétisesek is hordozunk valamit belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!