Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19 éves srác vagyok és nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves srác vagyok és nagyon szeretném kipróbálni milyen egy prostival, de nem tudom jó ötlet-e...Szerintetek gáz, hogy le akarod feküdni egy prostival?

Figyelt kérdés
Aki volt hasonló cipőben, vagy éppen együtt is volt így egy lánnyal az írjon pls milyen volt, nem volt-e feszélyezett, milyen volt a lány akivel ő volt, megbánta-e, stb...
2008. nov. 4. 15:37
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Jah és szűz vagyok még...:(
2008. nov. 4. 15:38
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Az!
2008. nov. 4. 15:39
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Előző vagyok.Akkor meg főleg.
2008. nov. 4. 15:39
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Lelked rajta. Nem gáz, de az nem túl jó, hogy nincs merszed udvarolni és lefektetni "nem hivatásos" nőket.
2008. nov. 4. 15:40
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Hidd el, 10év múlva visszagondolsz, vagy megkérdezik, kivel vesztetted el és neked azt kellene mondanod h egy prostival... biztos ezt akarod? Amúgy olvastam egy fórumon, hogy aki ilyesmivel próbálkozott, annak nem jött össze először az erekció, mivel feszélyezett volt ugye. Az meg a másik h nem tudhatod, honnan szedj fel oyan prostit, aki tiszta, egészséges és nem egy tipikus utcaszéli...
2008. nov. 4. 15:47
 6/15 anonim ***** válasza:
47%
Jah...aktus után meg amikor aléltan meg akarod ölelni és csókolni, akkor séróból elküld a p*csába...Kell ez? Ne tedd.
2008. nov. 4. 15:48
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem se tedd, egyáltalán nem gáz 19 évesen szűznek lenni. És én is hallottam már olyan srácot, aki mondta h egy prosti vette el a szüzességét, és égőnek tartotta ezt elmondani nekem. Inkább keress egy lányt magadnak, jobb lesz hidd el.
2008. nov. 4. 16:11
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Régen még dédapáink korában bizony-bizony 15-16 éves koruktól a fiúkat elvitték a prostikhoz. És ez teljesen elfogadott is volt. ma már ez nem annyira normális. mostanában inkább egy átbulizott éjszaka után részegen vesztik el a legtöbben, nem tudom ez mennyivel elfogadhatóbb.

Szerintem nem gáz, hogy te pont egy prostit akarsz, csak könyörgöm, ne az útszéli fajtából.

És persze arra is gondolj, hogy a jövendőbeli párod valószínű jobban örülne, ha vele vesztenéd el, vagy legalábbis nem egy prostival.

2008. nov. 4. 17:04
 9/15 anonim ***** válasza:
35%
Igazam van abban hogy azért akarod "kipróbálni" egy prostival, mert mivel szűz vagy így "ciki" ez az "érzés"? Szerintem igazam van. Amúgy tök igaza van az elöttem hozzóászólóknak miszerint: Ha vki megkérdezi kivel vesztetted el, mit mondasz? Belekeveredsz egy komoly kapcsiba és a csajszi megkérdezi a múltadat, mit felelsz? Szerintem az még cikibb hogyha elmondanád neki/nekik az igazat minthogy most szűz vagy! Szerintem ne tedd, ez csak jó tanács, hidd el késöbb örülni fogsz annak hogy nem mentél el egy prostihoz!!
2008. nov. 4. 17:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz ha elmész, mostanában már neten szexpartnerkeresőkön simán találsz olyat aki nem koszos és még tapasztalatokat is szerzel így az elsőnél már sokkal biztosabb leszel a dolgodban. Ráadásul szerintem a csajozás is könnyebben fog menni ha nem lesz rajtad a láthatóan nagy teher hogy 19 évesen szűz vagy (ami megjegyzem valóban nem ciki). Később meg a csajodnak meg simán mondhatod, hogy szűz vagy ha még csak egyszer voltál nővel úgyse fog feltűnni neki, igaz hogy utána el kell számolnod a lelkiismereteddel.

Remélem azért tudtam segíteni és helyesen döntesz, mindenesetre szerintem is csak akkor folyamodj ehhez a megoldáshoz ha már többszöri próbálkozás után sem kaptál meg csajokat.

Sok sikert!

2008. nov. 4. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!