Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves srác vagyok és nagyon szeretném kipróbálni milyen egy prostival, de nem tudom jó ötlet-e...Szerintetek gáz, hogy le akarod feküdni egy prostival?
Régen még dédapáink korában bizony-bizony 15-16 éves koruktól a fiúkat elvitték a prostikhoz. És ez teljesen elfogadott is volt. ma már ez nem annyira normális. mostanában inkább egy átbulizott éjszaka után részegen vesztik el a legtöbben, nem tudom ez mennyivel elfogadhatóbb.
Szerintem nem gáz, hogy te pont egy prostit akarsz, csak könyörgöm, ne az útszéli fajtából.
És persze arra is gondolj, hogy a jövendőbeli párod valószínű jobban örülne, ha vele vesztenéd el, vagy legalábbis nem egy prostival.
Szerintem nem gáz ha elmész, mostanában már neten szexpartnerkeresőkön simán találsz olyat aki nem koszos és még tapasztalatokat is szerzel így az elsőnél már sokkal biztosabb leszel a dolgodban. Ráadásul szerintem a csajozás is könnyebben fog menni ha nem lesz rajtad a láthatóan nagy teher hogy 19 évesen szűz vagy (ami megjegyzem valóban nem ciki). Később meg a csajodnak meg simán mondhatod, hogy szűz vagy ha még csak egyszer voltál nővel úgyse fog feltűnni neki, igaz hogy utána el kell számolnod a lelkiismereteddel.
Remélem azért tudtam segíteni és helyesen döntesz, mindenesetre szerintem is csak akkor folyamodj ehhez a megoldáshoz ha már többszöri próbálkozás után sem kaptál meg csajokat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!