Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire normális szerintetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális szerintetek, ha így érzem magam, mikor matrózblúzban vagyok?

Figyelt kérdés

Már évnyitó óta gondolkozom rajta, hogy kiírjam ezt a kérdést, de csak most jutottam el odáig, hogy el is határoztam magam. Eddig azon gondolkoztam, hogy talán jobb ha csak magmnak tartom meg ezt a kis fétist, de érdekel a véleményetek.

Szóval: Amikor ünneplő ruhában kell lennem matrózblúzzal valahogy mindig...beindulok, vagy nem is tudom, hogy nevezzem ezt a dolgot. Imádok abban lenni, imádom, hogy rajtam van, imádom, hogy érintik a bőrömet ezek a ruhák és..és olyan jó érzés.

A karjaimat szoktam simogatni, a falnak dőlni, hogy érezzem a blúzt jobban, vagy a pad alatt harisnyás lábaimat simogatni, mikor nem látszik. Nem tehetek róla, nagyon jó érzés!

Imádnám, ha az ilyen napok, mikor fel kell vennem ezeket a ruhákat örökké tartanának, mert sosem akarom levenni. Amikor egyedül vagyok itthon is fel szoktam venni, hogy élvezzem.

Sokkal könnyebben el is tudok élvezni, ha matrózblúz van rajtam, sőt, ha nem akarok, ebben akkor is sikerül.

Miért van ez? Normális, vagy nem? Nekem egyszerű fétis, de lehet mások szerint bolond vagyok, nem tudom. ><

18/L

2018. szept. 15. 16:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van,teljesen más mikor csak blúzban vagy. Ne aggódj,teljesen normális èrzèsed van..:) Kevesen vállalják fel...
2018. szept. 15. 18:02
 12/23 anonim ***** válasza:
Próbáltad már vizesen?:) Beleülsz a kádba,ès úgy simogatod magad? Mèg hamarabb elèlveznèl...:)
2018. szept. 15. 18:07
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem, még nem próbáltam vizesen, de valahogy furán is hangzik nekem. :O
2018. szept. 15. 18:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Fura? Jobban rádtapad,ès Izgatóan hat,hidd el..:)
2018. szept. 15. 18:26
 15/23 anonim ***** válasza:
Ès ha egyedül vagy,akkor teljesen felöltözöl? Szoknya,meg harisnya+cipő? Vagy csak a blúz?
2018. szept. 15. 18:28
 16/23 A kérdező kommentje:
Teljesen ünneplőbe öltözök, ha felveszem. :)
2018. szept. 15. 18:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Èn is..bár a kosztüm,kicsit "ünnepèlyesebb" tudom...:) De fürödtem már abban! Èn is a ballagásomkor.De règen is volt már az...:(
2018. szept. 15. 18:36
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
mennyi kiéhezett blfsz...
2018. szept. 16. 02:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Ès Te ezeket a blfszokat olvasod hajnali fèl háromkor?? He-he...
2018. szept. 16. 07:56
 20/23 anonim ***** válasza:

Az ilyen jellegű kiirt kérdések eredménye a végtelen mennyiségű privát üzenet a kanos pasiktól akik ezt olvassák : )

Amúgy semmi szégyellnivaló nincs ebben, normális, mindenkinek van valamilyen fétise csak nem vallj be.

Én ugyan így vagyok a latex ruhákkal, bár jobban szeretem ha egy nő viseli én pedig nézhetem : )

Viseld nyugodtan, a kosztümöt több helyre felveheted de a matrózblúzra is lehet alkalmat találni.

Hajrá!

28/F

2018. szept. 16. 23:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!