Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti belemennétek a pasitok kedvéért a hármas szexbe? Rendszeresen egy pasi és két csaj?
Egyszer kipróbàltuk.
Semmi extra.
Egymàssal jobb!
Én megengedném, sőt engem is vonzana a dolog, mert izgat, hogy milyen lehet nővel, már volt egyszer benne részem és tetszett és a jelenlegi párommal is kipróbálnám. Csak nehéz ilyen nyitott csajt találni, amikor kerestem az volt a tapasztalat, hogy beszélni szerettek róla de találkozni már féltek. Aki volt már így az leírhatná nekem, hogyan ismerkedett, mert lehet én csinálok valamit rosszul, egyszer meg is jegyezte a férjem, hogy nem érti, hogy egy ilyen szép lány, mint én hogy nem tud csajokkal ismerkedni. Ő nem erőlteti a dolgot, de én szívesen benne lennék egy ilyen 2 nő + 1 férfi felállásban vagy mivel mi többesben is szoktuk csinálni még 1 vagy két pasival, oda is eltudnék képzelni még egy csajt:)
26/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!