Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szabadon megélni a nemiséget?
Én úgy gondolom,igenis az elfojtás az,ami a probléma. A szex magánügy,tehát mindenki azzal csinálja,akivel akarja és úgy,ahogy akarja. Nálam semmi sem tabu,nem is tisztelem őket.
Privátba is lehet írni.
A válaszban privátban megfenyegetsz és gusztustalan trágárkodsz, nincs több kérdésem, tudod kinek vágod te el a torkát kisszívem?
Fenyegetőzzél csak interneten keresztül kérdező..
"Nálam semmi sem tabu,nem is tisztelem őket."
Ezt én úgy értelmeztem, hogy a tabukat nem tiszteli.:D
Az "azt csinálja, amit és ahogyan akar" meg nyilván abban az esetben igaz, ha talál rá olyan partnert, akinek hasonlóak a vágyai. Ilyesmi miatt senki nem tartozik elszámolással senkinek, és senkinek nem áll jogában pálcát törni a másik felett, ebben egyetértek. A nemi erőszak meg a partner tárgyként kezelése, kisajátítása már más lapra tartozik, az természetesen nincs rendben.
Nálam itt az jön le tőled,hogy egyáltalán nem számít a partnered.A te akaratod a lényeg és ezt véghez is viszed,ha kell erőszakkal.A privát fenyegetésed is ezt erősíti bennem.
A kérdésedből és a válaszaidból az jött le nekem,hogy te egy aberrált állat vagy.
Tegyük fel,hogy Bekerülnél a sittre tíz kan cigány mellé nemi erőszak miatt.(Ezt fel is tételezném ezek után)Azok nap mint nap mindannyian megraknák a hátsód,mert tegyük fel,úgy gondolkodnak mint te.Nem tisztelnek még emberi mivoltodban sem.Még Viagrával is etetném őket.Neked semmi jogod nem lenne utálni,gyűlölni őket,sőt még igazat kellene adnod nekik,élvezni amint dugnak,mert azt az elvet követik ,amit te,Elvtársak.
Na neked nem ez a társadalmi élet való.
Na jöhet a privát!
Írt már?😃😃😃 Igazi nethuszár lehet a kérdező.....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!