Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az ideális pénisz méret fiúk és lányok szerint? Ki mekkorát szeret? L
Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 12:21
12/14 anonim válasza:
Velem a sors elbánt sajna. Tudom én vagyok a béna, de volt olyan póz ami nem ment. :( 3-4 cm-t el tudnék fogadni hosszban és szélességben 1-1.5cm mondjuk. Esküszöm több nem is kellene, azzal már kényelmesen mindenhova "faszán" (pun intended) elérnék.
13-13.5/3.5 ha jól mértem. Szóval kicsi, aláztak is meg miatta, emiatt későn is vesztettem el a szüzességemet, sokáig nyomot hagyott (30+).
Ezért is szoktam sokkot kapni amikor meglátok egy SPH-s topikot, hogy mi ebben a jó? Házhoz megy a faszi a pofonért? :)
Most megint szingli vagyok és néha nagyon bedepizek, ha ismerkedni kell. :D
13/14 anonim válasza:
12: *bedepi-begörcsölök, na :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!