Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok/nők, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok/nők, akik jobban szeretik az anális szexet, mint a hagyományost?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?

2018. máj. 8. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Engem egy hölgy szoktatott rá. Addig azt hittem hogy nem szeretik, aztán kiderült hogy egy másiknak is az a kedvence, mert nagyobb orgazmusuk van tőle. Két masik hölgyet meg én szoktattam rá. Az egyiket nagyon nehezen, de megértemert olyan orgazmusa lett, hogy percekig vonaglott. Sajnos ilyen orgazmust azóta sem tapasztaltam.
2018. aug. 26. 11:10
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
Mint a fehér holló annyi van!!
2018. szept. 18. 21:00
 13/14 anonim válasza:
67%
Én az anált is nagyon szeretem, szoktunk a párommal gyakran análisan szexelni. Sokkal másabb, sokkal intenzívebb élmény, mint a hagyományos szex. L/26
2018. szept. 18. 21:02
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
Komolyan én már olyan nőnek is örülnék ha csak néha lenne anál!
2018. szept. 18. 21:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!