Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg sérülnek mentálisan, ha pár hónapig nem szexelnek?
Nyilván főleg férfiak véleménye érdekelne.
Azt olvastam, hogy ha kb 3 hónapig nem jut egy férfi szexhez, akkor komolyan torzul mentálisan.
Ez igaz?
Hol olvastad, nők lapja café, cosmopolitan, blikk? Csak szólok, hogy az ilyen bulvár bullshitek semmilyen formában nem mondhatók hiteles forrásnak és aszerint is kell kezelni őket.
És nem, ez nem igaz, mivel mentális sérülés az pszichiáteri vizsgálattal kimutatható csökkent agyműködést eredményez, ami tudtommal koponyasérülés vagy daganat, illetve születési rendellenességek miatt fordulhat elő, nem amiatt hogy mikor mikor szexelt.
több hónapig el lehet recskázni, de 1 év azért már meglátszik az emberen! Ilyenkor kevésbbé válogatós, ha iszik is mellé az alany mondhatjuk semennyire, ha lehetőséget lát, rögtön támad, meglehetősen bevadulva. ez csak több alkalom után ennyhül, majd vissza áll az alap állapot!
Brit tudósok megfigyelése alapján!
Egy férfi írta nekem itt az oldalon.
Eleve súlyos fogalmi zavarokkal küzd, aki ilyet mond.
Képzeljük már el a valóságban, pl a bíróságon.
Ügyvéd: A védencemnek papírja van róla, hogy mentálisan sérült, ezért ez mindenképpen enyhítő körülménynek kell számítani az ügy kapcsán!
Bíró: Értem, orvosi szakértői vélemény van-e, illetve be tudja nyújtani az erre vonatkozó vizsgálati eredményt?
Ügyvéd: Hát, igazolni lehet, hogy nem szexelt az akkori hónapokban.
Bíró: Köszönöm, felmentjük a vádlottat a vádak alól.
De aki ilyet mond mint a kérdező, annak valóban baj van a fejében.
Én pont, hogy nem értek vele egyet, de megkaptam, hogy csak fogalmam sincs a férfiakról, ezért gondoltam, kérdezzük meg a férfiakat. :D Sejtettem, hogy marhaság...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!