Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy aszexuális örökké magányos lesz?
Aszexuális vagyok, 20 éves. Tudom aszexuális egy másik aszexuálissal párt alkothat de mennyi az esélye hogy találok ilyen partnert? Nem hiszem hogy sok... a melegnek is könnyebb(pedig aztán bekik se semmi)
Vagy csak én látom ilyen rosszul a helyzetet?
Ha semmi igényed nincs, akkor szerintem nehezen de mehet.
Ha tudás/kinézet alapján meg kell felelnie akkor már azért eléggé leszűkül a kör (ami amúgy se tág).
Egy aszexuális embert ismerek, ő nagyon érdekes, mert - talán épp azért, mert a szexualitás nem foglalkoztatja- elképesztően művelt, olvasott és nyitott. Nagyon sokmindennel foglalkozik. És van párja, aki pedig ennek az ellenkezője, elég nagy szexuális "étvágya" van (az aszexuális fél a férfi egyébként). Ők úgy oldják meg, hogy a leányzó szexel, ha akar, mással.
Én is el tudom magam képzelni egy ilyen kapcsolatban. Engem talán az zavarna nagyon időnként, hogy ha nagyon szeretem a kedvesem, akkor annak a legmélyebb, legintenzívebb kifejezésmódját a szeretkezésben érzem, és furcsa lenne, hogy ez így nem történhet meg. De ezen biztos lehet dolgozni, mármint megtalálni más módokat.
Nálunk eléggé jól fogadta a párom,mikor elmondtam neki,hogy nem igazán érdekel a dolog,persze nagyon szerelmes volt belém.
Nekem akkor annyit mondott: " a legszenvedélyesebb dolgokat szeretném megélni veled,s ha ez nálunk egy csókban merül ki,nem bánom". Mivel hogy ő is romantikus alkat,meg nagyon érzéki személy más módon is tudtuk éreztetni a másikkal,hogy szeretjük/akarjuk őt. Én nem tudnék egy ilyen nyitott kapcsolatban benne lenni,nagyon megalázónak tartanám rám nézve,így volt,hogy amikor szóbakerült másodszor is a dolog,elmondtam neki,hogy ha ez számára olyan fontos,én benne vagyok. Persze azonnal nemet mondott,azt mondta,hogy jól megvan nélküle is,ígyis érzi mennyire szeretem.
Szóval egy nagyon megértő társ is opció egy aszex számára,avagy le lehet más módon is vezetni párodban lévő szexuális feszültséget.
Hát ez nem túl bíztató kedves utolsó.
Többen kérdezték tőlem... 20/F vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!