Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hüvelyen belüli orgazmusnál, aki ilyen természetű, hogy neki azzal jár, akkor az a lány ha elmegy, mindig spriccelni fog?
Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 13:59
1/11 anonim válasza:
Ha hüvelyi orgazmusom van, akkor nincs semmi váladék, hiszen az végtére csiklóorgazmus. Azonban, ha a párom a G-pontomat találja el, akkor van "spricc", de ez nálam nem látszik, mivel a párom akkor bennem van. Amikor kijön a pénisze akkor jön ki menden belőlem.
Petranova
2/11 anonim válasza:
Ha eltalálja a G foltot, akkor nagy a valószínűsége, hogy igen. A hüvelyi orgazmus nem azonos a csikló orgazmussal!
3/11 anonim válasza:
A 2. válaszoló hülyeséget írt, Petranovának van igaza, mivel a csikló egy nagy szerv, melynek a hüvelyben is van folytatása...Tehát a hüvelyi orgazmus is csiklóorgazmus. Nyugodtan utána lehet nézni!
4/11 anonim válasza:
Utána néztem, de akkor mi a helyzet azokkal a nőkkel, akiknek nincs clitorisuk? Akkor az hogy lehet csikló orgazmus is? Én akkor sem értek egyet, mert TI nem tudjátok jól. A hüvelyi és a csikló orgazmus két különböző dolog.
5/11 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem tudom, te hol néztél utána, én egy neves szexológus könyvében olvastam.
6/11 anonim válasza:
De olvasd el a www.szexterapia.hu oldalt, itt is leírják, hogy két különböző dolog. Egyébként teljesen mindegy nem? A lényeg, hogy örömet okozzon.
7/11 anonim válasza:
Lehet hüvelyi orgazmust emlegetnek, de G-pontosra gonodlnak. Sokan keverik a kettőt.Igaz a lényeg, hogy jó!:)
8/11 anonim válasza:
Viszont a G foltnak inkább van köze a hüvelyhez (és így az ott átélt orgazmushoz), mivel OTT helyezkedik el, mint a csiklóhoz!
9/11 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi válaszokat :D De most az az igazi kérdés hogy ha orgazmusközeli állapotba kerül és miután elmegy a G pont izgatás hatására, akkor mindig spriccelni fog? És ez mindenkinél így van? :)
2008. okt. 27. 21:53
10/11 anonim válasza:
Hát ez egyénfüggő. Van aki spriccel van aki nem.
és látom elvoltak az előttem válaszolók:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!