Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek kétféle orgazmusuk van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek kétféle orgazmusuk van?

Figyelt kérdés
Sok embertől hallottam h van hüvelyi és van csiklón keresztül elért orgazmus,de hallottam már azt is h ez hülyeség csak egy féle van.Akkor most mi az igaz?
2008. okt. 27. 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
2 féle van csikóói és a hüvelyi. Hallotam sok helyen. De nem látad a Csajok a csúcson abba is elmondják:D
2008. okt. 27. 13:37
 2/12 A kérdező kommentje:
A filmekben sok hazugság van.
2008. okt. 27. 13:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Na mostmár a net se megbízható:P Itt is olvastam h két féle van,de ezen az oldalon írták,hogy: Az orgazmus fiziológiai lezajlása mindkét esetben hasonló, vagy azonos: a hüvelykörnyéki és részben az alhasi, hüvely- és gátkörnyéki (PC) izomzat ritmikus, 5-10-szer ismétlődő spontán összehúzódásával jár, és ellazulás követi (további ingerlés hiányában). Erre alapozva a szexológusok egy része állítja, hogy lényegében csak egyfajta női orgazmus van.
2008. okt. 27. 13:51
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Hát pedig hidd el merőben más érzés a kettő....bár mindkettő nagyon jó:D
2008. okt. 27. 14:03
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Lehet, hogy hasonló a logikája a két orgazmusnak, de attól még kettő lesz! Más érzés:)
2008. okt. 27. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Biológiailag 1 féle van, azért mondják, hogy 2-3, mert más érzés, mivel más pontok izgatásával érik el. De egyik se jöhet létre a csikló nélkül, ezért biológiailag egy van.
2008. okt. 27. 16:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Azzal vitatkoznék, hogy "egyik sem jöhet létre a csikló nélkül". Vannak olyan országok, ahol a nőknek kivágják a clitorist és mégis átélnek orgazmust. (Az már más kérdés, hogy milyet. De olyan mindegy nem? Ha élvezik... és az a lényeg.)
2008. okt. 27. 19:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló miből gondolod, hogy átélnek orgazmust? Van olyan ismerősöd?
2008. okt. 31. 17:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Az unokatesóm felesége afrikai. Ő mondta, hogy sok afrikai országban szokás. Bár neki minden ok. ilyen téren! Azt, hogy ezek a nők is átélik az orgazmust, könyvben olvastam. (Úgyhogy végül is személyes tapasztalatom nincs. Szerencsére...)
2008. okt. 31. 17:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen azt tudom, hogy szokás, néhány arab népeknél is. Undorító... De én ezt nehezen hiszem el, hogy így is képesek rá. Szerintem iszonyat ritka, és akkor is azért, mert ez a kérdés 1.sorban az agyban dől el. Ez a magyarázat arra, ha vki álmában éli át úgy, hogy magához se ér. Szóval ezek szerint hatalmas nagy agykontrollal bárhogyan el lehetne érni, és szerintem ha egy ilyen nőnek sikerül, akkor emiatt. Meg azt se felejtsük el, hogy ezekben az országokban az is szokás, hogy bárki bármikor bármelyik nőt megdughatja (erre nincs jobb szó:S), egy szavuk nem lehet, bármikor megölhetik őket, és a kivágós műveletet is úgy vérzik, h. rengeteg kislány elvérzik vagy elfertőződik. Tehát a következtetés, h. szerintem ha átélik, max. úgy h felnőtt korukban kikerülnek valahogy ebből az undorító környezetből és összekerülnek egy olyan férfival, aki normális és nekik ez akkora áldás, hogy mi azt nehezen tudnánk elképzelni, és náluk ilyenkor ez már agyban dől el. Na de eléggé elkalandoztunk a témától...:)
2008. okt. 31. 19:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!