Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm szeretkezés közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szeretkezés közben nem tud elmenni, mert erős vizelési ingert érez mielőtt elmenne és kéri hogy hagyjuk abba. De még sosem ment el, és azt szeretném hogy elmenjen. Ezt az érzést csak érzi orgazmus előtt, vagy valóban be is fog pisilni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 12:05
1 2
 1/12 anonim válasza:
0%

Szerintem menjen el nőgyógyászhoz, lehet felfázott vagy ilyesmi.

Egyébként szűz volt a lány mikor veled összejött??

2008. okt. 27. 12:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen szűz volt.
2008. okt. 27. 12:09
 3/12 A kérdező kommentje:
És szerintem nem fázhatott fel, mert amióta együtt vagyunk (1 éve) ez van sajna :S És nem mer tovább menni mert fél h bepisilne.
2008. okt. 27. 12:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, amit az első válaszoló írt. A nők 99%-a érez vizelési ingert orgazmus előtt. De nem fog bepisilni tőle, túl kéne rajta lépnie.
2008. okt. 27. 12:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, ha a G-pontját izgatod, orgazmus előtt erős vizelési ingert éreznek a nők. Nézz utána!
2008. okt. 27. 12:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha pisilést érez ,akor az jó jel, közel jár az orgazushoz, én is igy vagyok vele, tudom hogy nem pisilek be ugysem, de mégsem megy.majd talá egyszer, sok nőnek nem sikerül a hüvelyi orgazmus.
2008. okt. 27. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mielött nekikezdtek a dolognak menjen el pisilni, és ha szex közbe is érzi ugyse fog bepisilni, hiszen már kiadta magából elötte!;)
2008. okt. 27. 13:40
 8/12 anonim válasza:
100%
ne parázzon nem fog bepisilni. ez azt jelenti hogy közel jársz a G-pontihoz. nyugottan engedje el magát ilyenkor. nyugtasd meg hogy nem fog bepisilni hanen spriccelni fog egy kicsit ami nem pisi. ha nem szeretnéd a G-pontit akkor ne ingerel a G-pontját.
2008. okt. 27. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáljátok meg fürdőkádban vagy zuhanyozás közben...és mondd meg neki h nem érdekel h ha valóban bepisil (úgysem fog:P) azt akarod h elmennyen és érezze azt amit te szoktál :P!
2008. okt. 27. 17:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

szia!

énis pisilési ingert érzek de nagyon erőset.nem kellemes pedig tudom h az orgazmus jele:P összeszedem magam:Pjavasold a barátnődnek is;)

2008. okt. 27. 18:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!