Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Jövőhét elején módomban fog állni tesztet venni, és kedd reggel meg is fogom csinálni. Addig is marad ez, hátha valaki tud okosat mondani.
November 26.-án voltam együtt a párommal, s miután elment egy kicsit tovább maradt bennem (máskor is előfordult már, és nem volt baj). Amikor leszálltam róla, akkor láttam, hogy a gumi felcsúszott és alatta folyt egy kis sperma. Érintetlennek tűnt (hülyén hangzik, de értitek).
Legutóbb november elsején jött meg, a ciklusaim átlagosan 30 naposak. Egy héttel a havim előtt kipattogok és a melleim is szoktak fájni. Most semmi ilyen tünetet nem tapasztaltam előtte. És azóta nem jött meg. Múlt hétvége óta vannak apró görcseim, amolyan "megfog jönni" és bőbb fehér folyásom, de nem mindig, általában csak akkor, ha megterhelem magam. Illetve ez nálam általános szokott lenni, de mintha most kicsit több lenne, amolyan "tejszerű", bár lehet ezt már csak az ijedelem miatt beszélem be magamnak.
Megnéztem ovulációs kalkulátorokon is, és 14. - 16. között lehetett volna esély rá, 17.-én már ovulációm volt és az első tesztet 27.-én használhattam volna. Tudom, hogy nem száz százalék ez sem, de a számokat tekintve lehetetlenség.
Szerintetek lehetek terhes vagy csak a szervezetem babrált ki velem nagyon durván? Illetve korai lenne még kedden tesztelnem vagy már kimutatná?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!