Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a jó, vagy mondjam úgy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó, vagy mondjam úgy az élvezet a guminöben? Pár haverom bevallotta, hogy volt már dolga ilyesmivel..

Figyelt kérdés
Első sorban férfiak valaszára lennék kíváncsi.
2008. okt. 23. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Én lány vagyok és szerintem azért szeretik a férfiak/fiúk a guminőt, mert azzal bármit megcsinálhatnak. Kicsit morbid amit mondok, de azt tudják rángatni, tekergetni, forgatni úgy ahogy ők akarják.. :D Szerintem ezért "jó" a guminő. Ha nincs igazam javítsatok ki :)
2008. okt. 23. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
én se férfi vagyok... de szerintem az lehet jó a guminőben, hogy dögös, nem nyafog, nem kell múzeumba meg anyámkínjára hurcolni, nagyon toleráns, nem szid le, ha büfög, és bármit meg lehet vele csinálni, nem perel be, akkor se, ha szex közben a hapsi letépi a kezét-lábát, vagy ilyesmi.
2008. okt. 23. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Dögös a guminő!? Maximum a dobozán a kép! Általában így néznek ki a felfújhatóak:

[link]

Ha erre van valakinek gusztusa!

Aztán utána még lehet mosogatni!

Igaz beszélgetni nem kell vele!

:D

2008. okt. 23. 15:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Számomra hihetetlenül morbid még belegondolni is!
2008. okt. 23. 16:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Számomra is meghökkentő volt,csak hallani is. Belegondolni nem is akarok,mit művelhetnek el. Gondoltam nem én vagyok-e túl prüd az ilyesmihez, de látom nem csak engem taszít a dolog.
2008. okt. 23. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:
A guminő mindig kéznél van, nem cáfol rá a róla elképzelt jó tulajdonságoknak, nem kell érte megküzdeni, bátorságot gyűjteni a kezdeményezéshez, meg lehet vele spórolni a társas kapcsolat által létrejövő, elkerülhtetetlen, belső erőt kívánó, néha fájdalmas fejlődést... ja, és persze kell a változatosság, hiszen egy idő után Marok Marcsa unalmassá válhat, főleg kellemetlen lehet, amikor már 'úúúgy elfáradt a kezem'!
2008. okt. 23. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Ja, én is lány vagyok, de megkérdeztem a páromat

(akivel a szexről főleg egyező elképzeléseink vannak, ezek közé tartozik, hogy ez jó esetben két ember dolga, nem egy emberé és egy műanyagtárgyé - felhívom itt a lányok figyelmét, hogy amelyikük műfütyit használ, nem más, mint a guminőző fiú!),

ő még ezzel egészítette ki:

el lehet vele kerülni az elutasításból származó kudarcokat

2008. okt. 23. 19:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Azt mondom elég szomorú,hogy mikor ennyi különféle ember van a világon akikből társat választhatunk,ilyesmikhez kell folyamodni,mint guminő és műfütyi. Elég előre vagyunk.
2008. okt. 23. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
A jövőben majd robotokkal fogunk dugni.Az ilyeneknek nem jut egy normális kapcsolat,nekik csak a dugás számít.De lehet h ésszerű mert nem igazit dugnak,hetente persze mást,így viszont elkerülik a nemibetegségeket.
2008. okt. 23. 21:20

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!