Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a maszturbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a maszturbálást?

Figyelt kérdés

Huszonéves szűz fiú vagyok.

Áll,elcsöppenek csak az orgazmus marad el.

Miért?

Mit tehetek az ügy érdekében?

2008. okt. 22. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig is így volt, vagy csak mostanában?

Petranova

2008. okt. 22. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
59%

Fú barátocskám sztem ugorj el egy dokihoz...

Nemtom, áll, csöpög, és semmi, ilyen nálam nem volt :P

Doki!!!

Sok szerencsét!

NWO

2008. okt. 22. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
40/ffi.: Arra gyanakszom,hogy vagy túl erősen csinálod,vagy túl sokáig.Akkor tapasztalhatsz hasonlót,ha kerti kapáló géppel kapálsz sokáig,vagy falat vésel gépi vésővel.Úgy elrázza a kezed,hogy nem érzed,zsibbad az egész,akár le is lehetne vágni.Javaslom,hogy testápolóval+nyállal együtt csináld,vagy ezeket tedd egy óvszerbe,húzdd fel,a makkon folyatsd át a folyadékot,és vagy egy törülközőt csavarj rá és kézzel,vagy az ágyon a paplanodra feküdve,csípőmozgást mindenképpen beiktatva.Ha így sem jó,akkor lehet hogy tényleg doki kell.Másik dolog.Nincs véletlen fitymaszűkűleted?Az is okozhatja.
2008. okt. 23. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Keress egy lányt és próbáld meg,hogy úgy megy-e! pl. szopással,ha nem mész el úgy se akkor én is az orvost ajánlom! CX
2008. okt. 26. 13:46
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a hozzászólásokat

nem hiszem,hogy orvos kellene.Nincs szervi bajom.

erekció van,ejakuláció van csak a végén nincs orgazmus.

Az utóbi években ilyen. előfordul,hogy jó,de inkább csak annyi,hogy végeztem. nem érzem a jóleső,kielégített érzést.

A gumuval csak az a probléma,hogy nem igen tudok diszkréten hozzájutni. Multkor gondoltam veszek a gyógyszertárban,de kis millióan voltak. Ott is kínos lenne.

2008. okt. 27. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Az is lehet,hogy túl sokat maszturbáltál,és azért nem érzed a kielégülést,mert ez már unalmas,és lehet lelki oka is van,mivel még szűz vagy,lehet,hogy közre játszik ez is,ha ideges vagy e miatt!
2008. okt. 29. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:

40/ffi.:Óvszervásárláshoz:nincs idősebb haverod,akit megkérhetnél arra,hogy vegye meg helyetted?

Bevásárló központokban nem kell kérni,berakod a kosárba,és a legfiatalabb pénztárosnál fizetsz.Nem szégyenkezni kell a mai világban emiatt,inkább húzd ki magad,hogy felelőséggel gondolsz a holnapra.Szégyenkezzen az,aki a terhesség-megszakításra juttatta a barátnőjét.

2008. okt. 30. 07:10
 8/9 A kérdező kommentje:

elég idős agyok ahhoz,hogy vásároljak csak baromi ciki.

Amit írtl azzal tisztában vagyok. Én legalább veszek.csak nem akarom más orrára kötni. Á móka lesz ma esete? Miért nincs úton-útfélen gumiautómata?

2008. nov. 4. 20:06
 9/9 A kérdező kommentje:

Vettem gumit. Nem is volt olyan nagy szám.

Megkérdeztem az eladónőt is.Miután nem találtam egy másikat is.

Valami jó maszturbálós tipp?? Főleg úgy,hogy sokáig is bírjam.

2008. nov. 18. 20:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!