Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a maszturbálást?
Huszonéves szűz fiú vagyok.
Áll,elcsöppenek csak az orgazmus marad el.
Miért?
Mit tehetek az ügy érdekében?
Ez mindig is így volt, vagy csak mostanában?
Petranova
Fú barátocskám sztem ugorj el egy dokihoz...
Nemtom, áll, csöpög, és semmi, ilyen nálam nem volt :P
Doki!!!
Sok szerencsét!
NWO
köszönöm a hozzászólásokat
nem hiszem,hogy orvos kellene.Nincs szervi bajom.
erekció van,ejakuláció van csak a végén nincs orgazmus.
Az utóbi években ilyen. előfordul,hogy jó,de inkább csak annyi,hogy végeztem. nem érzem a jóleső,kielégített érzést.
A gumuval csak az a probléma,hogy nem igen tudok diszkréten hozzájutni. Multkor gondoltam veszek a gyógyszertárban,de kis millióan voltak. Ott is kínos lenne.
40/ffi.:Óvszervásárláshoz:nincs idősebb haverod,akit megkérhetnél arra,hogy vegye meg helyetted?
Bevásárló központokban nem kell kérni,berakod a kosárba,és a legfiatalabb pénztárosnál fizetsz.Nem szégyenkezni kell a mai világban emiatt,inkább húzd ki magad,hogy felelőséggel gondolsz a holnapra.Szégyenkezzen az,aki a terhesség-megszakításra juttatta a barátnőjét.
elég idős agyok ahhoz,hogy vásároljak csak baromi ciki.
Amit írtl azzal tisztában vagyok. Én legalább veszek.csak nem akarom más orrára kötni. Á móka lesz ma esete? Miért nincs úton-útfélen gumiautómata?
Vettem gumit. Nem is volt olyan nagy szám.
Megkérdeztem az eladónőt is.Miután nem találtam egy másikat is.
Valami jó maszturbálós tipp?? Főleg úgy,hogy sokáig is bírjam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!