Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy csaj örül annak, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csaj örül annak, ha megujjazzák?

Figyelt kérdés
Másoknál láttam írják, hogy a csajjal nem feküdt le, csak megujjazta! Elég furán hangzik! De hogy közelítsem meg akár a dolgot, mondjuk nem szeretkezünk, csak petting, közben belefér? KÖszi a válaszokat:)
2008. okt. 22. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Ez a petting része.Te azt képzeled,hogy a pénisze.Csak ujjal jobban tud olyan pontokat izgatni,amitől lehet a falra mászol...már ha szoktál.
2008. okt. 22. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez attól függ, hogy ő is akarja e és, hogy csinálod. Azt, hogy akarja e könnyen ki lehet deríteni petting közben pl elsőként csókolóztok utána közben megfogod a mellét azzal játszol és utána haladsz lejjebb simogatod ruhán keresztül a punciját majd benyúlsz a bugyiba és úgy simogatod és innen lehet beljebb haladni. Ha akarja engedni fogja, hogy szépen lassan haladj ezekkel a dolgokkal, ha meg nem akkor le fog állítani... Én inkább javaslom, hogy mivel gondolom még eléggé fiatalok vagytok az ujjazás helyett inkább a csiklóval ismerkedj kézzel vagy szájjal szerintem azzal jobban jár a hölgy is... Bár ez egyén függő.. P.M.
2008. okt. 22. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Én speciel nem szeretem a pettinget, de a lányok egy része igen.
2008. okt. 22. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
én nem nagyon szeretem. illetve azt ahogy a legtöb tapasztalatlan fiú gondolja h kell, mikor elkezdik és azt hiszik, h az a lényeg h minél gyorsabban meg durvábban. meg amugy is tőlem távol, max az h simogatja ott körülötte, vagy a bemenetnél de nem szeretem ezt a túrás dolgot. de amugy persze a petting része, csak hát izlés kérdése, h ki szereti.
2008. okt. 22. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Èn nem örülök neki.

Ha meg mégis,annak illetönek profinak kell,hogy legyen.

Tapaszalataim szerint a férfiak azt hiszik, hogy az amit (amiket) csinának nagyon jó dolgok, és biztosan tetszeni fog a nöknek.

De vigyázat!!! Kényes terület!!!

De ha a bizalom már meg van belehet a partnert tanítani személyre orientáltan ügyködni.

Remélem tudtam segíteni!

Üdv;

2008. okt. 22. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha valaki jól csinálja, nincs, aki ne szeretné!!! Először csak lágyan, nagyon figyelni kell a lány rezdüléseit! Ha meg lány vagy, akkor fontos, hogy szólj ha fáj!
2008. okt. 22. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Ez egyén függő..én nem szeretem!! De ha ő sem szeretné úgyis leállít!! Ez meg h a petting része...nem igaz sztem mert olyan nem érdemes csinálni amit a másik nem akar mert a továbbiaktól is elmegy a kedve!!
2008. okt. 22. 22:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

:) Érdekes az ujjazásért én sem vagyok oda.

Az a baj, amikor a férfiak azt képzelik, hogy ők a legjobbak, a nők meg túl szégyenlősek és nem merik őket irányítani a jobb dolog érdekében.

Fontos a kommunikáció.

2008. okt. 24. 15:42
 9/9 anonim válasza:
Hát ez így túlzó kijelentés h. örül ha megújjazák.Főleg ha úgy érted hogy csak újjazás és semmi más utána. Én személyszerint nem igazán szeretem de hát ízlések és pofonok...
2008. okt. 30. 14:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!