Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg számít a méret? 18/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg számít a méret? 18/L

Figyelt kérdés
Egy fiuval voltam eddig eletemben akinek nagyok kicsi penisze volt, kb10cm hosszu es olyan vastag mint egy normal meretu kolbasz (vagy kicsit vekonyabb) es nagyon jo volt vele a szex, legtobbszor en is el tudtam menni, de ha nem az is jo volt. Nekem ebbol az jott le hogy tok mindegy a meret igy is ugy is dorzsolodik aminrk kell es ez a lenyeg. Nektek mik a tapasztalataitok? Jobb a nagyobb meret?
2017. okt. 25. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
A nok szerint a vastagsag számít inkabb
2017. okt. 25. 22:48
 2/6 RRR ***** válasza:
91%

azért a technika és a nőhöz való figyelmesség se utolsó "dolog"!!!

..

2017. okt. 25. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

A nagyobb méret nem egyenértékű azzal, hogy valaki figyelmes az ágyban, vagy sem.

Mellesleg a nagy cerka is tud átok lenni.

Van egy haverom, aki nem talál magának nőt a lószerszám miatt..

2017. okt. 25. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
„Dörzsölődik, aminek kell”. Élmény lehet veled hálni. 😁 A vastagság jobban számít, meg a pénisz formája, nem utolsó sorban a technika, tapasztalat. Ha sz ujjadtól el tudsz menni, akkor...
2017. okt. 25. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tizenvalahány nő után azt tudom mondani, hogy számít a méret, de nem olyan értelemben, hogy minél nagyobb, annál jobb.

Nem egyformák a nők, vannak szűkebbek, vannak tágabbak, van olyan, aki szereti, ha a méhszáját elérik, van olyan, aki nem szereti. Van olyan, aki eleve nem is képes hüvelyi orgazmusra, van aki igen.

Mivel te szűz voltál, emiatt alapból szűk voltál, de lehet hogy egyébként is szűkebb típus vagy, ezért neked pl. egy átlagnál nagyobb méret valószínűleg nem lenne élvezetes.

Más nő meg olyan típus, hogy egy átlagnál kisebbet nem tudna élvezni.

2017. okt. 26. 07:40
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Az utolsó jól leírta. Amúgy szerezz kicsivel több tapasztalatot.

Nekem mondta már csaj, hogy az előző barátjának csak 11-12 centi volt, ezért örül hogy az enyém meg 17.

Meg hogy egyszerűen csak jobb érzés kézbe vennie egy nagyobbat, mint egy kisebbet. Egy nagyobb farok valahogy több erőt és férfiasságot sugároz már csak úgy önmagában is.

2017. okt. 26. 11:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!