Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szolga fiúk! Ha a domináns...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolga fiúk! Ha a domináns barátnőtök arra kérne titeket, hogy orálozzatok egy pasinak, azt megtennétek?

Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 20:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindenben benne lennék, de ilyenben teljesen kizárt, semmilyen formában nem érintkeznék másik férfival!!!
2017. nov. 12. 09:12
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
ha igazán sub valaki, akkor nincvs olyan h nem ... nyilván megtenné. de nem is értem hogy lehet kérdés az h a sub mit akar
2017. nov. 12. 10:35
 13/23 anonim ***** válasza:
én maximum kézzel lennék hajlandó megfogni, de csak akkor ha látom hogy ez örömet okoz a lánynak
2017. nov. 19. 13:53
 14/23 anonim ***** válasza:
79%

volt már rá példa. persze hivatásos hölgynél, mert sztem barátnő esetén ez kb mindenkinél elég nagy tabu (persze el tudom képzelni, h 1-2 lányt izgat)

mivel nincsenek se bi se homoszexuális vágyaim ezért szimplán megalázó volt, az viszont nagyon. de ez volt a játék célja. nem volt kérdés h megteszem-e, kénytelen voltam rá. persze volt menekülőszó, mint mindig, de az azzal járt volna, h abba kell hagyni az egész játékot... azt pedig nagyon sajnáltam volna. plusz nem akartam, csalódást okozni az Úrnőmnek. az első percben még furcsa volt és undorító, aztán elkezdtem csinálni, és már nem is volt vészes, már csak arra gondoltam h nekem hogy lenne jó. egy idő után saját megalázottságom miatt annyira elkezdtem élvezni az egészet, h tulajdonképp jó volt. bármikor megtenném újra, ha erre kérne.

2017. nov. 20. 21:06
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
Az Urnőmért bármit megteszek
2017. dec. 7. 07:29
 16/23 anonim ***** válasza:
68%
Mivel biszex vagyok,még örömet is okozna!
2017. dec. 9. 21:28
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

Mi párommal switchek vagyunk, vagyis egyszer ő a domináns, máskor én.

De ha ő éppen a domináns, akkor nem kér hanem utasít. És igen ezt megtenném, még izgató is lenne ha nyomná a fejem egy farokra :)

2017. dec. 9. 21:40
 18/23 anonim ***** válasza:
68%

Én örömmel, ha végig nézne! De csak akkor!

Meg be is oltoztethetne egy kis r****cnak, úgy még izgatobb lenne

2017. dec. 19. 09:30
 19/23 anonim ***** válasza:
68%

én megtenném szerintem,

baratnőm domináns, én csak néha az ágyban:D

15/f

2018. febr. 12. 22:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. febr. 21. 20:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!