Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindig a srac kell kezdemenyez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a srac kell kezdemenyezze a szexet?

Figyelt kérdés

mindig a baratom kezdemenyezi a szexet ..

en is sokszor kivanom ,de nem szeretek kezemenyezni ,mindig varom ,hogy o kezdemenyezzen s van amikor falra maszok attol hogy en mar szeretkezni szeretnek o meg nem teszi meg az elso lepest?!

2008. okt. 21. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha kívánod akkor kezdeményezz nyugodtan! Vagy adj jeleket..pl nézz rá vadul, ülj rá és simulj a péniszéhez... ilyenektől biztos bevadul és kezdeményez rögtön!
2008. okt. 21. 14:30
 2/11 A kérdező kommentje:
lehet rosszul allok a dolgokhoz ,de ha nem kezdemenyez ugy erzem nem kivan s akkor akadok ki...
2008. okt. 21. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Ez hülyeség... A pasik mindig kívánják a barátnőjüket:D Csak lehet hogy néha jól esne neki ha látná hogy teis nagyon kívánod és kezdeményezel...
2008. okt. 21. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
nyugodtan kezdeményezz neki, a pasid örülni fog neki.
2008. okt. 21. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Nem kell vadul ráugranod.

Ha hozzásimulsz, vagy megsimogatod (ha nem értené rögtön, akkor kicsit el is lehet kalandozni)... nos, ettől szerintem rögtön úgy beindul, hogy jó, ha előtte megkapaszkodsz!

A fiúk imádják, ha a lány kezdeményez! Kivéve akkor, ha hullafáradt, vagy valami eget rengető gondja van.

Olyankor inkább megnyugtatóan simogasd...

2008. okt. 21. 15:12
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Jajj, el ne kezdj ökörködni ilyen jelekkel, tanuljátok már meg lányok, hogy a férfiak nem értik :D

Miért kellene mindig a férfinak kezdeményezni? Törvénykönyvbe van foglalva?

2008. okt. 21. 15:14
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
én imádom amikor kezdeményezhetek... (21 éves lány)
2008. okt. 21. 16:05
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
mond neki: gyere szivem rosszalkodjunk...tuti h kíván..söt nagyon fog neki örülni h kezdeményezel:)
2008. okt. 21. 16:25
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
A pasik szeretik, ha a csaj kezdeményez, nagyon szar, amikor mindig nekem kell megdugni a nőt, és semmi visszajelzés, hogy most akarja-e vagy sem...
2008. okt. 21. 18:43
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
nekem 5hónapja van barátom,és állandóan én kezdeményezek,ha én nem,akkor ő megsértődik,és hátat fordit.most hol van itt igazság.Én mindig azt várom hogy kezdeményezzen,de ha egymásra várunk,akkor bizony még most is szűz "lennék"
2008. okt. 21. 18:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!