Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Lenne egy nagy problémám,ami csöppet megijesztett.A párommal 2 hónapja vagyunk együtt,még nem feküdtünk le de már petting volt meg ilyesmi.
Figyelt kérdés
A napok folyamán észre vettem hogy újjazás után ilyen barnás folyásom van/volt.Nem tudtam eldönteni hogy ez valami fertőzés lehet-e vagy esteleg az egy kis vér és odabent megsértett valamit véletlen.Ez viszont általában pár nap után helyre áll.Én talán annyita tudnék elképzelni hogy pár nappal előtte múlt el a menzeszem és talán attól ,de ilyenről még nem hallottam,hogy ilyen lehetséges lenne......Valyon mitől lehet ez, van okom aggódni?Légyszi segítsetek!(18 éves lány)2008. okt. 21. 13:10
1/3 anonim válasza:
Kérdésedre probálok reális magyarázattal szolgálni de csak tapasztalatról beszélhetek. A páromnak is volt már ilyen problémája ez leggyakrabban a menszesz után fordul elő ahogy írtad is de előtte is lehet. 1-2 napig tart amíg a hűvelyed hátsó részéből teljes egészében kiürül ez a váladék. (nőgyőgyász monta nekünk) ill. okozhatja kisabb felfázás is. Nem vagy beteg meg semmi szerinte ez normális. Bár én csak pasi vagyok de miután végigjáccotuk ezt mi is gondoltam megírom a tapasztalatokat.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Ha menzes után történt az ujjazás, szerintem akkor az még a menzes utója. Nekem pl 1 hétig szokott a vérzés után barnázni.
De ha szeretnél biztos lenni bennem javaslom, hogy menj el orvoshoz, ő tudni fogja mi a helyzet.
3/3 A kérdező kommentje:
Oké.Köszönöm szépen a seghítséget!
2008. okt. 28. 21:20
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!