Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen praktikákkal vihetnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen praktikákkal vihetnék új színt a szexuális életünkbe?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a párommal és jó a szexuális életünk, mindketten élvezzük. Sok dolgot kipróbáltunk már (pózok, síkosító, fehérneműk, tejszínhab, különböző helyszínek stb.) és most szükség lenne egy kis újdonságra. A hosszú hétvégén elutazunk és szeretném meglepni valamivel a páromat. Szívesen fogadok minden ötletet!
2008. okt. 20. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

1. sztriptiz

2. szerepjátékok. szerezz be iskoláslány vagy nővérke uniformist.

3. kiegészitők: vibráló péniszgyűrűk, vibrátor.

2008. okt. 21. 00:26
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
4.: Visszaolvasol, mert ezt a kérdést naponta fölteszik.
2008. okt. 21. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem másfél év még igencsak kevés, hogy új dolgokkal kellene fűszerezni. Elég baj sajnos, ha már ezen kell törni a fejed.
2008. okt. 21. 12:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak köszönöm, vibrátoron már gondolkodtam. A másodiknak annyit hogy visszaolvastam, de várok még ötleteket akinek van. A harmadiknak pedig annyit hogy nem ez volt a kérdés, a véleményedet tartsd meg magadnak. Másoktól várok konkrét tapasztalatokat, ötleteket. Nem arról van szó hogy unjuk egymást, hanem hogy meg szeretném lepni valamivel ha esetleg nem voltam világos... köszi
2008. okt. 21. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
mondjuk azt se irtad meg, te a fiú, vagy a lány vagy. első olvasásra lánynak tűntél, de most már nem vagyok benne olyan biztos. csak mert ugye lánynak jobban áll a sztriptiz, fiútól meg az a jobb, ha rózsaszirmokkal szórod tele az ágyat.
2008. okt. 22. 01:21
 6/7 anonim ***** válasza:

A szendvicst probaltatok mar? 2 pali, kozepen no, vagy 2 no kivul es a kozepen a pasi. ISTENI!!!

Szoval egy 3. partnert hivjatok, ki tudja?! Proba, szerencse!!!

2008. okt. 22. 14:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Lány vagyok egyébként!:)

A sztriptíz jó ötlet, értékelné a párom, csak nincs hozzá bátorságom, túl gátlásos vagyok sajnos.

2008. okt. 22. 19:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!