Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csinálhatja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés

A barátom sosem elégít ki, még nemtudtam elmenni egyszer sem szex közben. Már úgyérzem bennem van a hiba. Én mindig kielégítem őt orálisan is, néha még rá is "kényszerít" aztán én nem kapok semmit. Ő tökéletesen kielégül és van hogy a szex is elmarad.

Sokat fantáziálok már mellette..nem tudom mit kéne tennem.

2017. aug. 28. 10:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert önző.
2017. aug. 28. 10:41
 2/12 anonim ***** válasza:
elég önző...erről beszélned kellene vele, vagy kidobni a francba és keresni egy normális srácot akinek te is fontos vagy
2017. aug. 28. 10:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Beszélj vele mindenképpen, ha kell többször is, de ha nem változik a helyzet, akkor lehet nem ő a Nagy Ő... Ha nem figyelmes, akkor nem ér sokat az egész ember..
2017. aug. 28. 10:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Nyugtas meg legalább gazdag ? vagy jól néz ki?
2017. aug. 28. 11:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Jól néz ki igen..van pénzük is. Én nem engedhetek meg magamnak annyi mindent, de nem ez érdekel. Nem tud megvenni ajándékokkal ha ott fekszek és egy használaton kívüli kiégett nőnek érzem magam...
2017. aug. 28. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Önző nagyon. El kell döntened, mennyire fontos a jó szex. Vagy fontosabb a kinézet és a pénz. De higgy nekem, a kielégítő szex minden pénznél többet ér.
2017. aug. 28. 11:23
 7/12 anonim ***** válasza:
így nevelték, a lényeg, hogy mindig keres magának olyan lányt, aki úgy ugrik ahogy füttyent.
2017. aug. 28. 11:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet váltatnod kellene? Egy kapcsolat két emberről szól, nem egyről.
2017. aug. 28. 12:39
 9/12 anonim ***** válasza:
mert egy önzö,és nem szeret téged,nemérdekli neked jó e,egyáltalán minek vagy még vele? nem látod hogy kihasznál? ne légy,ostoba,buta nő.
2017. aug. 28. 13:42
 10/12 anonim ***** válasza:
A testeddel maszturbál. Nem hinném, hogy ez változni fog.
2017. aug. 28. 14:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!